De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Martie 14, 2018
Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru ...
Martie 01, 2018
Paul Belcin despre transformarea provocarilor EUGDPR in oportunitati de business
Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se ...
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri ...
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate ...
Ianuarie 29, 2018
ASBIS tocmai a devenit distribuitorul oficial al soluțiilor de stocare ...
Plăci de rețea Mellanox certificate Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele

Plăci de rețea Mellanox certificate Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele

Plăcile de rețea Mellanox ConnectX-3, ConnectX-3 Pro, ConnectX-4 și ConnectX-4 Lx sunt singurele plăci, în acest moment, cu certificare Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele standard Ethernet, respectiv pentru 10, 25, 40, 50 și 100 GbE, având prețuri începând de la 351 euro fără TVA.

Aceasta reprezintă un moment crucial și o reușită semnificativă în cadrul colaborării dintre Mellanox și Microsoft, inițiată cu șase ani în urmă, în scopul asigurării capabilității hardware-ului Mellanox de a oferi cele mai eficiente soluții pentru implementări bazate pe Windows Server și Azure Stack.


 

Aceste plăci de rețea au fost deja certificate de către cei mai importanți producători de servere din lume – HPE, Dell, Lenovo și alții – și, atunci când sunt utilizate împreună cu cele mai avansate switch-uri și cabluri, precum switch-ul Mellanox Spectrum și cablurile pe cupru și optice LinkX, oferă cele mai eficiente soluții pentru Azure Stack.


Informațiile din acest material informativ sunt preluate din articolul realizat de Motti Beck, publicat în blog-ul Mellanox.

Pentru mai multe informații sau pentru comenzi de produse Mellanox de la ASBIS Romania, distribuitor autorizat, vă rugăm să scrieți către cristian.teodorescu@asbis.ro.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania