De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Plăci de rețea Mellanox certificate Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele

Plăci de rețea Mellanox certificate Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele

Plăcile de rețea Mellanox ConnectX-3, ConnectX-3 Pro, ConnectX-4 și ConnectX-4 Lx sunt singurele plăci, în acest moment, cu certificare Microsoft Server Software Defined Data Center (SDDC) Premium pentru toate vitezele standard Ethernet, respectiv pentru 10, 25, 40, 50 și 100 GbE, având prețuri începând de la 351 euro fără TVA.

Aceasta reprezintă un moment crucial și o reușită semnificativă în cadrul colaborării dintre Mellanox și Microsoft, inițiată cu șase ani în urmă, în scopul asigurării capabilității hardware-ului Mellanox de a oferi cele mai eficiente soluții pentru implementări bazate pe Windows Server și Azure Stack.














 

Aceste plăci de rețea au fost deja certificate de către cei mai importanți producători de servere din lume – HPE, Dell, Lenovo și alții – și, atunci când sunt utilizate împreună cu cele mai avansate switch-uri și cabluri, precum switch-ul Mellanox Spectrum și cablurile pe cupru și optice LinkX, oferă cele mai eficiente soluții pentru Azure Stack.


Informațiile din acest material informativ sunt preluate din articolul realizat de Motti Beck, publicat în blog-ul Mellanox.

Pentru mai multe informații sau pentru comenzi de produse Mellanox de la ASBIS Romania, distribuitor autorizat, vă rugăm să scrieți către cristian.teodorescu@asbis.ro.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

Portofoliu ASBIS Romania