De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Ianuarie 21, 2020
Placa grafică AMD Radeon ™ RX 5600 XT este proiectată pentru experiența de ...
Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, ...
Ianuarie 13, 2020
Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, ...
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de ...
Decembrie 19, 2019
Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe ...
Decembrie 12, 2019
Bazat pe răspunsurile a peste 5000 de specialiști IT, raportul prezintă ...
Infortrend crește eficiența Data Center-ului moderm

Infortrend crește eficiența Data Center-ului moderm

Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anunțat astăzi: EonStor GS 5000, sistemul de stocare date proiectat special pentru Data Center, este echipat cu procesoare Intel Xeon E5 8-core, și prezintă un transfer de date de 22GB/s.

Suportând 4 sloturi independente de expansiune cu posibilitatea de a conecta până la 1680 drive-uri de stocare (peste 20 PB), 16 sloturi pentru plăci suplimentare de conexiune ce pot suporta o conectivitate maximă de 64x16Gb/s Fiber Channel, și o memorie internă de până la 1TB DDR4, EonStor GS 5000 oferă conectivitate, transfer de date și posibiltate de extindere excepționale. În plus, protocoalele avansate suportate (8/16 FC, 1/10/40 GbE, și 56 GbE Infiniband, etc…) și arhitectura de stocare unificată ( NAS+SAN+cloud) permit utilizatorilor avansați satisfacerea celor mai dure cerințe tip Data Center, în acelasi timp reușind să păstreze flexibilitatea implementărilor specializate pe client.

EonStor GS 5000 este echipat cu sistemul de management EonOne care, prin usurința în utilizare și capacități, oferă personalului IT posibilități de monitorizare și control asupra unor sisteme multiple simultan, printr-o singură interfa centrală și, de asemenea, permite controlul condițiilor de stocare a datelor de oriunde și oricând cu notificări complete asupra evenimentului. Facilitatea de Cloud Storage Gateway integrată poate relaționa foarte ușor cu principalele servicii de cloud de tipul Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud sau Alibaba Cloud, pentru extinderea capacității, backup de date și cloud cache. 

 

“Capacitatea de transfer masivă a EonStor GS 5000 poate crește performanța și eficiența cerute unui Data Center modern, fiind astfel alegerea perfectă pentru companiile care sunt în căutarea unui sistem de stocare de înaltă performanță pentru procesarea unor volume foarte mari de date” Thomas Kao, Senior Director of Product Planning at Infortrend

Pentru mai multe informații despre sistemele de stocare de la Infortrend, vă rugăm să ne scrieți pe adresa vad@asbis.ro. 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania