De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Catalogul Dell commercial februarie 2017, în limba română, este disponibil

Catalogul Dell commercial februarie 2017, în limba română, este disponibil

Aflați despre cele mai productive laptopuri create vreodată de către Dell și despre alte noi produse, soluții și servicii oferite de către Dell companiilor.

Dragi parteneri,

Avem plăcerea de a vă anunța disponibilitatea noului catalog de produse Dell pentru companii, ediția februarie 2017, în limba română.

Iata câteva elemente de noutate ale catalogului:

*  Noile laptopuri Latitude seria 5000 şi 7000 - mai subţiri, mai uşoare, prevăzute cu baterie cu autonomie mai mare de funcţionare și cu mai multe opţiuni de andocare, disponibile cu procesor până la Intel® Core™ din a 7-a generaţie.

*  Noua staţie de lucru mobilă Dell Precision 5520 de 15”, compactă, cu performanţă superioară într-un design atractiv, echipată cu cel mai nou procesor și cu placă grafică profesională de ultimă generaţie.

*  Noul server tower PowerEdge T30, ideal pentru activităţile de colaborare, pentru stocarea şi partajarea fişierelor şi pentru protecţia datelor în birourile de mici dimensiuni/birourile de acasă.


Vă invităm să descărcați catalogul pentru a căpăta mai multe informații despre cele mai recente laptopuri, desktop-uri, servere, soluții de stocare, elemente de networking, soluții și servicii Dell pentru companii.

Catalogul în varianta pentru tipar poate fi descărcat de aici.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

Portofoliu ASBIS Romania