Decembrie 12, 2019
Răspuns ultra-rapid, super-fidelitate cu 60FPS și jocuri sportive cu până la ...
Decembrie 09, 2019
Noile SuperServere oferă software O-RAN cu platformă deschisă, procesoare ...
Decembrie 05, 2019
Intel a lansat Intel® Solutions Marketplace, o platformă inovatoare pentru a ...
Noiembrie 25, 2019
Fiți super creativi cu cel mai puternic procesor desktop din lume.*
Noiembrie 21, 2019
Aceste sisteme sunt ideale pentru o serie de sarcini de lucru diferite de ...
Noiembrie 21, 2019
Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu ...
Western Digital lansează noua gamă de soluții de stocare NVMe cu densitate înaltă, caracteristici noi și sistem de operare actualizat

August 02, 2019

Western Digital

Western Digital a anunțat noile platforme și actualizările portofoliului de sisteme pentru centrele de date

• Noua gamă economică IntelliFlash N5100 NVMe
  • Noile soluții de stocare HD2160 de înaltă densitate
  • Sistemul de operare IntelliFlash 3.10 îmbunătățit cu noi caracteristici, cum ar fi Live Dataset Migration și conectorul Amazon Simple Storage Service

N5100 este cel mai nou produs din seria N. Potrivit producătorului, acesta se referă la segmentul de masă al soluțiilor de stocare pentru centrele de date. Proiectat să funcționeze cu NVMe Ultrastar DC SN200 cu o capacitate de 1,92 TB sau 3,84 TB. Capacitatea de stocare brută poate ajunge până la 92 TB și poate fi extinsă suplimentar cu soluții hibrid cu 2U SAS sau 3U.

Soluțiile de stocare de înaltă densitate sunt acum mai eficiente prin adăugarea de SSD-uri SAS 15TB. Noul sistem HD2160 dublează capacitatea modelului HD2080 în aceeași dimensiune a rack-ului 2U. Seria HD (High Densiny) include acum trei platforme:

Sistemul de operare IntelliFlash este actualizat la cea mai nouă versiune. Comunicatul ce anunță lansarea conține informații despre suportul SSD SAS 15Tb, migrația setului de date în direct, conectorul Amazon S3 și noile performanțe.

„Cu OS 3.10, N5800 își dublează performanțele, fiind cea mai bună soluție dintre produsele din gama medie cu IOPS de până la 1,7 M și latență de până la 200 µsec, ceea ce duce la creșteri semnificative ale productivității afacerii, prin consolidarea volumului de încărcare”, au declarat reprezentanții Western Digital.

3.10 a introdus LUN-uri iSCSI / FC de migrare a setului de date live de la un tablou IntelliFlash la altul, cu disponibilitate continuă a datelor și același instrument de management pentru tot portofoliul IntelliFlash.

Un conector Amazon S3 este adăugat în v3.10 pentru ca instantaneele de volum IntelliFlash să poată fi trimise către produsele S3-Compliant vizate, cum ar fi Amazon Web Services sau magazinele de obiecte WD ActiveScale. Clienții pot trimite / restabili / împărtăși instantanee de volum în AWS pentru funcții cloud-hibrid.

De asemenea, IntelliFlash OS 3.10 include îmbunătățiri SMB3 pentru implementarea Windows File Server 2016 pe Hyper-V, gestionarea simplificată a vCenter-ului VMware, automatizarea gestionării stocării Windows cu Powershell Toolkit și IntelliCare cloud base pentru a maximiza timpul de funcționare.

Dacă aveți întrebări sau vă interesează această soluție, vă rugăm să ne scrieți la vad@asbis.ro