Ianuarie 21, 2020
Placa grafică AMD Radeon ™ RX 5600 XT este proiectată pentru experiența de ...
Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, ...
Ianuarie 13, 2020
Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, ...
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de ...
Decembrie 19, 2019
Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe ...
Decembrie 12, 2019
Bazat pe răspunsurile a peste 5000 de specialiști IT, raportul prezintă ...
TYAN lansează AMD EPYC ™ Seria 7002, bazată pe procesoare HPC și platforme de server de stocare la SC19

Noiembrie 21, 2019

TYAN, AMD, EPYC

Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu procesoarele AMD EPYC ™ 7002 pentru a alimenta centrele de date

TYAN®, lider în proiectarea platformelor de server și subsidiară MiTAC Computing Technology Corporation, a lansat cea mai recentă linie de platforme HPC și servere de stocare bazate pe procesoarele AMD EPYC ™ 7002, care vizează piața de centre de date de la SC19 din Denver, Colorado, 18-21 noiembrie.

„Profitând de inovația AMD în tehnologia proceselor de 7 nm, PCIe® 4.0 I / O și o arhitectură de securitate încorporată, noile platforme bazate pe procesoare AMY EPYC de la TYAN sunt concepute pentru a rezolva cele mai solicitante provocări cu care se confruntă centrele de date”, a declaratDanny Hsu, Vice PreședinteMiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit. „Clienții Datacenter își pot transforma infrastructura cu cele mai noi soluții HPC și de stocare pentru a spori performanța și a reduce blocajele.”

„Procesorul AMY EPYC din Generația a 2-a a fost conceput pentru a oferi clienților arhitectură, performanță și securitate”, a spus Scott Aylor, vicepreședinte corporativ și director general, Data Center Solutions Group, AMD. „Suntem încântați să vedem că partenerii noștri, precum TYAN, continuă să-și construiască portofoliile în jurul EPYC-ului din a 2-a Generație pentru a oferi clienților și partenerilor lor cele mai bune soluții.”

Dacă doriți mai multe detalii despre soluțiile Tyan, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com