Mai 20, 2020
O gamă largă de opțiuni de gestionare a cibersecurității și de gestionare a ...
Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
Mai 15, 2020
Supermicro aduce un plus de performanța cu cel mai larg portofoliu al ...
Aprilie 30, 2020
AMD extinde familia de procesoare desktop AMD Ryzen ™ din Generația a 3-a, cu ...
Aprilie 30, 2020
Portofoliul de sisteme Supermicro cu infrastructură hiperconvergentă pentru ...
Aprilie 24, 2020
Noile procesoare AMD EPYC ™ din a -2-a Generație redefinesc performanța pentru ...
TYAN lansează AMD EPYC ™ Seria 7002, bazată pe procesoare HPC și platforme de server de stocare la SC19

Noiembrie 21, 2019

TYAN, AMD, EPYC

Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu procesoarele AMD EPYC ™ 7002 pentru a alimenta centrele de date

TYAN®, lider în proiectarea platformelor de server și subsidiară MiTAC Computing Technology Corporation, a lansat cea mai recentă linie de platforme HPC și servere de stocare bazate pe procesoarele AMD EPYC ™ 7002, care vizează piața de centre de date de la SC19 din Denver, Colorado, 18-21 noiembrie.

„Profitând de inovația AMD în tehnologia proceselor de 7 nm, PCIe® 4.0 I / O și o arhitectură de securitate încorporată, noile platforme bazate pe procesoare AMY EPYC de la TYAN sunt concepute pentru a rezolva cele mai solicitante provocări cu care se confruntă centrele de date”, a declaratDanny Hsu, Vice PreședinteMiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit. „Clienții Datacenter își pot transforma infrastructura cu cele mai noi soluții HPC și de stocare pentru a spori performanța și a reduce blocajele.”

„Procesorul AMY EPYC din Generația a 2-a a fost conceput pentru a oferi clienților arhitectură, performanță și securitate”, a spus Scott Aylor, vicepreședinte corporativ și director general, Data Center Solutions Group, AMD. „Suntem încântați să vedem că partenerii noștri, precum TYAN, continuă să-și construiască portofoliile în jurul EPYC-ului din a 2-a Generație pentru a oferi clienților și partenerilor lor cele mai bune soluții.”

Dacă doriți mai multe detalii despre soluțiile Tyan, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com