Martie 23, 2020
Cele mai bune soluții pentru situații neprevăzute
Martie 20, 2020
Directorul executiv Perenio IoT, Serghei Kostevici, a făcut o prezentare la ...
Martie 20, 2020
Intel Corporation a anunțat în martie 2020 că și-a integrat cu succes motorul ...
Martie 16, 2020
Doi noi membri s-au alăturat familiei AMD EPYC Generația a 2-a
Martie 11, 2020
Optimizată pentru scară largă, timp de implementare rapid și performanțe ...
Martie 05, 2020
Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei, stocării, ...
Supermicro prezintă serverele MegaDC - primul sistem comercial (COTS) conceput exclusiv pentru centrele de date cu scară largă

Martie 11, 2020

Supermicro

Optimizată pentru scară largă, timp de implementare rapid și performanțe maxime, noua linie de servere MegaDC acceptă standarde precum OpenBMC și OCP V3.0 Carduri SFF

Super Micro Computer, Inc., lider mondial în domeniul tehnologiei de calcul, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a lansat noua linie de servere MegaDC - primele sisteme COTS din industrie, concepute exclusiv pentru implementarea în centrele de date cu scară largă.

Eficiență și costuri sporite

Serviciile MegaDC avansate ale Supermicro sunt platforme COTS flexibile, create special pentru proiectele de infrastructură de scară largă. Prin reducerea numărului de componente și optimizarea distribuției de energie și a proiectelor planului de fundal, serverele MegaDC oferă eficiență și fiabilitate sporită. Pentru o mai bună flexibilitate, aceste noi servere acceptă standarde deschise, inclusiv OpenBMC, pentru control personalizat asupra funcționalității și a versiunilor, module I / O avansate (AIOM) care acceptă carduri OCP V3.0 SFF, precum și surse de alimentare redundante (CRPS).

„Pe măsură ce continuăm să ne extindem rapid capacitatea de producție, Supermicro este pregătit pentru a oferi centre de date cu un nivel hyperscale”, a declarat Charles Liang, președinte și CEO al Supermicro. „Având în vedere acest lucru, am conceput noua linie de produse server MegaDC exclusiv pentru clienții data-centerului internet-scale.. Serverele MegaDC sunt optimizate pentru a reduce timpul de implementare și pentru a oferi performanțe optime pe watt și performanțe pe dolar. Înțelegem că centrele de date mari se confruntă adesea cu intarzieri in raspund pentru un volum ridicat de cereri, iar Supermicro poate ajuta la ameliorarea acestor probleme, menținând niveluri de inventar sănătoase pentru noile noastre servere MegaDC. "

Disponibile pentru implementări economice de cloud

Lansarea MegaDC introduce cinci noi sisteme X11, compuse din două sisteme 1U și trei sisteme 2U disponibile pentru implementări economice de cloud. Toate aceste sisteme MegaDC acceptă două dintre noile procesoare scalabile Intel Xeon din a doua generație, 16 sloturi de memorie, un slot AIOM, porturi duble Ethernet de 25 G și OpenBMC. Printre caracteristicile suplimentare se numără ambalajele în vrac concepute pentru a reduce timpul de deconectare, proiectări mecanice optimizate pentru a maximiza fluxul de aer către procesoare, memorie și GPU-uri și distribuție de energie cu o singură sursă de 12V cu rezistență scăzută pentru a crește disponibilitatea sistemului și eficiența energetică.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile Supermicro, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email sales@asbis.ro

>>SURSĂ