Septembrie 16, 2019
ABBYY FineReader oferă licențe flexibile și simple pentru a satisface nevoile ...
Septembrie 11, 2019
Liderul industriei va oferi cel mai bun TCO de stocare, dând startul epocii ...
Septembrie 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. anunță lansarea sistemelor de stocare de nouă ...
Septembrie 09, 2019
Odată cu anunțarea Active Dac, adaptoarelor porturi QSA56 și receptoarelor 400G ...
Septembrie 06, 2019
Sistemul BigTwin ™ și Ultra SuperServer® oferă performanțe mult îmbunătățite în ...
August 26, 2019
În august 2019, Intel Corporation a lansat opt procesoare Intel Core din a 10-a ...
Supermicro oferă sisteme bazate pe procesoare AMD EPYC ™ 7002 pentru clienții ce doresc să-și transforme centrele de date

August 21, 2019

Supermicro, AMD, EPYC

Noile servere Supermicro H12 A + stabilesc noi standarde și oferă performanțe superioare cu procesoarele AMD EPYC ™ 7002

Noile servere Supermicro H12 A + cu procesoare AMD EPYC ™ din a 2-a Generație oferă performanțe duble comparativ cu sistemele pe bază de procesoare AMD EPYC ™ din prima Generație. Serverele noi A + oferă, de asemenea, o performanță îmbunătățită a acceleratorului GPU, precum și de până la patru ori mai mult FLOPS per socket.

Supermicro a oferit noi standarde de performanță prin serverele H12 A + atât pentru categoriile TPCx-IoT, cât și pentru TPC-DS. Pentru TPCx-IoT, performanța de 472200.88 IoTps a fost stabilită pe serverul cu 4 noduri H12 TwinPro™ 2U de la Supermicro, unde analiza rapidă a datelor de gateway IoT este esențială pentru viitoarea creștere de piață a dispozitivelor IoT. Acest lucru este posibil prin creșterea masivă a lățimii de bandă activată de rețelele 5G. Un nou record mondial pentru TPC-DS a fost obținut folosind un sistem Supermicro H12 A + BigTwin. Acest server oferă cea mai mare performanță și cea mai mică performanță per dolar pentru o bază de date de 10 TB cu un randament QphDS cu 64% mai mare (Query Composite per Hour Metric) și economii de 0,05 USD pe QphDS față de deținătorii anteriori de recorduri mondiale.

„Serverele Supermicro H12 A + care utilizează procesoarele EPYC 7002 ale AMD oferă o combinație ideală de caracteristici pentru centrele de date moderne, inclusiv performanțe robuste de virtualizare, până la 64 de nuclee de înaltă performanță per socket, maximum 128 de fire per socket și controlerele disk onboard pentru atenuarea blocajelor de acces la memorie ”, a declarat Ismail Sayeeduddin, Corporate Vice President, Sales and Business Operations. „Serverele Supermicro H12 A + sunt disponibile în mai multe configurații optimizate și densități de stocare pentru a răspunde cerințelor clienților.”

„Suntem încântați și recunoscători pentru suportul partenerilor noștri în lansarea procesoarelor AMD EPYC Seria 7002”, a declarat Scott Aylor, vicepreședinte corporativ și director general, Datacenter Solutions Group, AMD. „Soluțiile lor bazate pe EPYC sunt pregătite să ofere un nou standard pentru clienții centrelor de date. Cu de două ori mai multe nuclee, performanță avansată și funcții de securitate încorporate, toate furnizate de o arhitectură de top, clienții își pot personaliza operațiunile de date conform cerințelor proprii.”

Mai mult, aceste noi servere Supermicro A + oferă capacitate sporită de reacție datorită unui nou set complet de caracteristici I/O, memorie și securitate. Ca primă generație de sisteme cu suport PCI-E® 4.0, aceste servere A + beneficiază de memorie de până la patru terabyte (4TB) per socket și rulează memorie DDR4 rapidă de până la 3200MHz.

Supermicro oferă un portofoliu bogat și performant de sisteme bazate pe AMD EPYC ™ și Server Building Block Solutions®. De la servere mainstream și WIO single-socket la sisteme ultra-high-end și sisteme cu mai multe noduri, inclusiv BigTwin ™ și TwinPro ™, Supermicro permite clienților să construiască soluții optimizate pentru aplicații oferind o multitudine de posibilități de configurare.

Aceste noi procesoare AMD EPYC ™ din a 2-a Generație sunt de asemenea compatibile cu sistemele Supermicro H11 (suport drop-in pentru rev. 2.x). Aceastea oferă atât clienților noi cât și celor existenți ce folosesc sistemele H11 actualizare rapidă când suportul PCI-E® 4.0 nu este o necesitate. Soluțiile Supermicro H11 pot suporta până la DDR4-3200MHz de memorie, ceea ce le oferă un plus de competitivitate.

Pentru informații complete despre produsele din portofoliul Supermicro vă rugăm să ne contactați la vad@asbis.ro