Martie 23, 2020
Cele mai bune soluții pentru situații neprevăzute
Martie 20, 2020
Directorul executiv Perenio IoT, Serghei Kostevici, a făcut o prezentare la ...
Martie 20, 2020
Intel Corporation a anunțat în martie 2020 că și-a integrat cu succes motorul ...
Martie 16, 2020
Doi noi membri s-au alăturat familiei AMD EPYC Generația a 2-a
Martie 11, 2020
Optimizată pentru scară largă, timp de implementare rapid și performanțe ...
Martie 05, 2020
Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei, stocării, ...
Supermicro prezinta–  sistemele Outdoor Edge - Noua Categorie 5G Telco, Inteligent Edge, Streaming Servers pentru IP65 Cell Tower

Martie 05, 2020

SUPERMICRO

Supermicro prezinta– sistemele Outdoor Edge - Noua Categorie 5G Telco, Inteligent Edge, Streaming Servers pentru IP65 Cell Tower

Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, este primul pe piață cu Outdoor Edge Systems - servere IP65 cu carcasă pentru RG 5G, inferențe AI și alte aplicații inteligente bazate pe procesoare Intel Xeon D și procesoare scalabile Intel Xeon din a doua generație cu opțiuni largi de configurare. Aceste sisteme noi sunt ideale pentru medii exterioare dure și susțin mișcarea industriei către software open-source și hardware dezagregat.

Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, este primul pe piață cu Outdoor Edge Systems - servere IP65 cu  carcasă pentru RG 5G, inferențe AI și alte aplicații inteligente bazate pe procesoare Intel Xeon D și procesoare scalabile Intel Xeon din a doua generație cu opțiuni largi  de configurare. Aceste sisteme noi sunt ideale pentru medii exterioare dure și susțin mișcarea industriei către software open-source și hardware dezagregat.

Noi opțiuni de implementare

"SuperServers-urile extrem de configurabile Supermicro, pentru utilizare extremă în aer liber, oferă operatorilor de date și operatorilor telco noi opțiuni de implementare fără precedent ce concurează concurenții din industrie", a declarat Charles Liang, președinte și CEO Supermicro. „Aceste soluții întăresc poziția de lider  Supermicro în oferirea de soluții IT performante și pentru un cost total redus de proprietate (TCO).”

Pe lângă opțiunile CPU, noile sisteme ale Supermicro profită de cea mai recentă accelerație FPGA și GPU cu trei sloturi PCI-E pentru capacitate de expansiune. Acest lucru este esențial pentru inferențiere îmbunătățită în timp real a AI prin carduri GPU și suport pentru software 5G RAN, plus comunicare standard deschisă site-to-site cu carduri de accelerare FPGA. Cu capacitățile de stocare SSD, M.2 și EDSFF, aceste servere ruggedizate pot distribui și conținut media în cache la nivel local sau pot stoca supraveghere video și alte date sensibile.

O varietate de combinații de procesoare și memorii pentru soluții adaptate

Bazat pe Building Block Solutions® de la Supermicro, aceste sisteme 5G pot fi configurate cu o varietate de combinații de procesoare și memorie, astfel încât clienții să-și poată adapta soluțiile pentru gestionarea de la distanță a centrului de date. Supermicro are o experiență vastă cu virtualizare populară și software optimizat pentru containere, cum ar fi Kubernetes, pentru a facilita aceste interacțiuni eficient și are mai multe servere certificate NGC-Ready for Edge pentru a extinde capabilitățile AI în rețelele publice și private.

Supermicro susține mișcarea industriei către platforme hardware non-proprietare și adoptarea tot mai mare de interfețe de sistem standardizate. Calitatea de membru al Supermicro în O-RAN Alliance susține inițiativa sa de a promova o arhitectură RAN 5G nativă deschisă pentru evoluția rețelelor 4G până la 5G. De la aderarea la O-RAN Alliance, Supermicro a dezvoltat soluții de referință cu mai mulți operatori principali de telecomunicații și furnizori de software. Această soluție compactă montată pe stâlpi permite lansarea rapidă a rețelelor 5G adaptabile cu imobiliare aproape zero.

Aceste servere robuste se bazează pe portofoliul complet de calcul 5G și Edge al Supermicro, incluzând sistemele E403-9P-FN2T și sistemele 1019P-FHN2T introduse în 2019 și completează produsele de înaltă performanță ale companiei pentru centrul de date, cum ar fi multododul. BigTwin ™ și SuperBlade® și MicroBlade ™ de înaltă densitate, care pot susține nucleul de rețea virtualizat 5G.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Supermicro vă rugăm să ne scrieți la adresa vad@asbis.com