Septembrie 16, 2019
ABBYY FineReader oferă licențe flexibile și simple pentru a satisface nevoile ...
Septembrie 11, 2019
Liderul industriei va oferi cel mai bun TCO de stocare, dând startul epocii ...
Septembrie 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. anunță lansarea sistemelor de stocare de nouă ...
Septembrie 09, 2019
Odată cu anunțarea Active Dac, adaptoarelor porturi QSA56 și receptoarelor 400G ...
Septembrie 06, 2019
August 26, 2019
În august 2019, Intel Corporation a lansat opt procesoare Intel Core din a 10-a ...
Supermicro își extinde portofoliul de sisteme vSAN pentru infrastructură hiper-convergentă și lansează o nouă soluție super performantă vSAN

Septembrie 06, 2019

Supermicro

Sistemul BigTwin ™ și Ultra SuperServer® oferă performanțe mult îmbunătățite în rezolvarea situațiilor critice

„Soluția hiper-convergentă Supermicro Ultra vSAN oferă îmbunătățiri ale performanței infrastructurii de două cifre (24%) față de platformele anterioare pentru rețelele virtualizate”, a declarat Charles Liang, președinte și CEO al Supermicro. „Supermicro 2U / 1U Ultra SuperServers se pot configura cu 20, 10, 4 sau 2 unități NVMe, procesoare scalabile Intel Xeon® de a doua generație și SSD Intel® Optane ™ DC. BigTwin, un sistem multi-nod (2U-4) de înaltă densitate, este optimizat pentru situații critice, suportă până la 6 TB de memorie pe nod și este configurat pentru infrastructură hiperconvergentă. Ambele sisteme sunt ideale pentru sarcini specifice de lucru, oferind simplitate operațională, scalabilitate, costuri reduse de proprietate (TCO) și economii de resurse."

Sistemele Ultra-SuperServer și serverul BigTwin ™, împreună cu linia completă vSAN, accelerează tranziția de software, optimizează infrastructura centrelor de date și selectarea și implementarea de hardware și software în centrele de date.

Supermicro 2U / 1U Ultra SuperServers sunt configurabile pentru diferite tipuri de implementări. Platformele Ultra SuperServer acceptă un număr mare de unități NVMe și numeroase benzi PCI-E pentru a găzdui carduri de interfață de rețea (NIC) ce asigură o lățime de bandă suficientă pentru diferite tipuri de operațiuni.

Procesoarele scalabile BigTwin cu procesoare Intel® Xeon® din a doua generație oferă un modul de rețea I/O Supermicro flexibil, cu economie de resurse (SIOM) și acceptă All-Flash NVMe. Configurată cu SSD-uri Intel® Optane ™ DC și NVMe pentru SDS de înaltă performanță, această soluție îmbunătățește capacitatea de stocare de peste 3 ori. Rezistență sporită, până la 30 de scrieri de unități pe zi (DWPD), pentru a extinde ciclul de viață al implementărilor.

Pentru informații suplimentare despre Supermicro vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: vad@asbis.ro

>>Sursă