De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 26, 2020
G915 TKL îmbină designul sofisticat cu tehnologia avansată rezultand o o ...
Mai 25, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Mai 25, 2020
Declaratie de presa - 25 Mai 2020
Mai 20, 2020
O gamă largă de opțiuni de gestionare a cibersecurității și de gestionare a ...
Mai 18, 2020
În primul trimestru al anului 2020, NVIDIA Partner Network (NPN) a aprobat ...
Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
SonicWall expune noi date despre Cyberattack, comportamentul atacatorilor cibernetici

Februarie 18, 2020

SonicWall

SonicWall expune noi date despre Cyberattack, comportamentul atacatorilor cibernetici

SonicWall releases its latest Cyber Threat Report

Pentru atacatorii cibernetici frontiera digitală este un obiectiv si o oportunitate. În ciuda celor mai bune intenții ale agențiilor guvernamentale, ale forțelor de ordine și ale grupurilor de supraveghere, peisajul modern al amenințărilor cibernetice este mai bogat și mai extins ca niciodată

Din acest motiv, cercetătorii SonicWall Capture Labs lucrează neobosit pentru a arma organizațiile, întreprinderile și guvernele cu arme cibernetice cu care să acționeze pentru a opri orice atac

O parte din această dedicare începe cu Raportul de amenințare cibernetică SonicWall 2020, care oferă informații despre amenințări critice care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum gândesc atacatorii cibernetici - și să fiți pe deplin pregătiți pentru ceea ce vor face în continuare.

Mai multe detalii>>>

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania