Iunie 11, 2019
Iunie 04, 2019
AMD prezintă cele mai noi modele de procesoare la Computex 2019
Mai 28, 2019
Obține certificarea SonicWall Network Security Administrator, participă la ...
Mai 17, 2019
Ajută-ți partenerii și echipa să rămână conectați, protejați și productivi!
Mai 13, 2019
Memoria Intel® Optane ™ DC este unul dintre cele mai inovatoare produse din ...
Samsung Knox: Transformă smartphone-ul într-un dispozitiv securizat pentru business!

Ajută-ți partenerii și echipa să rămână conectați, protejați și productivi!

Smartphone-ul este dispozitivul pe care îl folosim cel mai des în business. Primim și trimitem email-uri, facem schimb de documente, accesăm aplicații ale propriei companii, ale băncilor sau partenerilor, stocăm în memoria telefonului informații confidențiale și fișiere sensibile pentru business.

Avem astfel nevoie ca dispozitivele mobile ale echipei să fie securizate și ușor de gestionat la distanță, conform regulilor și procedurilor de lucru ale organizației.

ASBIS Romania îți face cunoștință cu Knox – platforma cloud de securitate dezvoltată de Samsung pentru propriile dispozitive mobile, preinstalată în device-urile Samsung din etapa de fabricație,Platforma Knox constă în mecanisme de apărare și securitate suprapuse care protejează împotriva intruziunilor, a malware-ului și a altor amenințări cu intenții criminale.

Indiferent de dimensiunea organizației, cu Samsung Knox:

Poți configura de la distanță un număr mare de dispozitive Samsung și le poți adapta la nevoile specifice ale organizației, transformându-le în dispozitive de business prin asocierea logo-ului, imaginii și aplicațiilor companiei.

Poți adăuga simultan sute de dispozitive la EMM, fără a mai fi necesar să îl înregistrezi manual pe fiecare dintre ele.

Poți gestiona cu ușurință direct din cloud o întreagă flotă de dispozitive cu o soluție EMM, care permite departamentului IT să identifice și să solutioneze de la distanță orice problemă a smartphone-ului.

Poți aplica funcții complexe de securitate și gestionare pe dispozitivele unei organizații, astfel încât datele să nu poată fi mutate în modul personal de utilizare.

Poți controla versiunile sistemului de operare pe dispozitive mobile Samsung pentru a maximiza eficiența costurilor.