Februarie 13, 2020
Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming pentru studioul tău de ...
Februarie 07, 2020
Disponibile din februarie 2020, noile Crucial® Ballistix® și Crucial® ...
Ianuarie 29, 2020
Descoperiri ale inteligenței artificiale (AI) ce deschid calea către o ...
Ianuarie 29, 2020
Software-ul OpenStack „Train” oferă un mediu virtualizat prin InfiniBand pentru ...
Ianuarie 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., membru Gold al Oracle PartnerNetwork (OPN), și-a ...
Ianuarie 23, 2020
Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient ...
Prestigio RoadScout 5150

Octombrie 05, 2011

Prestigio, RoadScout

Prestigio RoadScout 5150

Brandul de accesorii IT si periferice Prestigio lanseaza modelul RoadScout 5150. Acesta pune accentul pe simplitate și confort, oferind hărți detaliate, însoțite de vizualizarea 3D a clăridilor și zonelor turistice cunoscute, pentru o orientare mai facilă. Noul model de GPS este dotat cu un touch screen generos, de 5.0”, iar interfața sa prietenoasă, butoanele de mari dimensiuni și grafica intuitivă ridica experiența călătoriilor la un nou nivel.

Bucuresti, 5 octombrie

CUMPARA

Brandul de accesorii IT si periferice Prestigio lanseaza modelul RoadScout 5150. Acesta pune accentul pe simplitate și confort, oferind hărți detaliate, însoțite de vizualizarea  3D a clăridilor și zonelor turistice cunoscute, pentru o orientare mai facilă. Noul model de GPS este dotat cu un touch screen generos, de 5.0”, iar interfața sa prietenoasă, butoanele de mari dimensiuni și grafica intuitivă ridica experiența călătoriilor la un nou nivel.

Roadscout este dotat cu Mireo navigation, al cărui design nou sprijină o gamă extinsă de rezoluții. Permite, de asemenea, și rotirea hărților, păstrarea unui istoric al itinerariilor și optimizarea rutelor.

Specificații tehnice

RoadScout 5150

Dimensiuni:  12.9mm x 78mm x122mm

Display de 5 inci

Interfață dotată cu conectare USB și port audio

CPU 533MHZ

Hartă Centrality Atlas V

Baterie Lithium Ion Polimer

128 MB RAM + 4 GB memorie internă

Software de navigare Mireo

Incepand cu luna octombrie, modelul de GPS RoadScout 5150 va fi disponibil în magazinele partenerilor Asbis.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Prestigio: www.prestigio.com.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le oferă consumatorilor din peste 70 de tari combinatia intre eleganta, calitate si tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colectii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple si multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative si fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in crestere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.