De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 20, 2020
O gamă largă de opțiuni de gestionare a cibersecurității și de gestionare a ...
Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
Mai 15, 2020
Supermicro aduce un plus de performanța cu cel mai larg portofoliu al ...
Aprilie 30, 2020
AMD extinde familia de procesoare desktop AMD Ryzen ™ din Generația a 3-a, cu ...
Aprilie 30, 2020
Portofoliul de sisteme Supermicro cu infrastructură hiperconvergentă pentru ...
Aprilie 24, 2020
Noile procesoare AMD EPYC ™ din a -2-a Generație redefinesc performanța pentru ...
Prestigio a lansat prima tastatură Click&Touch intuitivă din lume

Iunie 14, 2019

Prestigio, Clevetura

Prestigio a lansat prima tastatură Click&Touch intuitivă din lume

Minsk, Belarus, 13 iunie 2019. Prestigio și Clevetura prezintă prima tastatură Click&Touch intuitivă din lume. Aceasta va fi disponibilă începând din luna august.

Clevetura LLC, un startup din Belarus, a finalizat dezvoltarea unei tastaturi intuitive, o tehnologie care combină o tastatură clasică, un touchpad și un mouse. Cu senzori încorporați în taste, asigură o tranziție automată și fără întreruperi între modurile de scriere și de control al cursorului. Prima tastatură intuitivă Click&Touch din lume va fi disponibilă în luna august sub marca Prestigio.

Tehnologia Clevetura utilizează senzori care sunt încorporați în taste. Acest lucru este unic în comparație cu alte dispozitive, cum ar fi laptopuri sau tastaturi care utilizează un panou tactil extern. Tastele răspund gesturilor ca un touchpad sau mouse și utilizatorii pot tasta, derula în sus sau în jos sau muta cursorul fără a schimba poziția palmei.

Comutarea între moduri este automată, cu un microcontroler încorporat care recunoaște și procesează instantaneu fiecare atingere și click.

Tehnologia permite utilizatorului să proceseze mai multe click-uri simultane, atingeri și alte gesturi. Aceasta înseamnă că pot fi utilizate toate formele obișnuite de interacțiune, inclusiv zoom, swipe pentru a comuta între desktop-urile virtuale și scroll.

Startup-ul bielorus Clevetura, deținătorul drepturilor tehnologice, a funcționat în ultimii ani ca un hub Hi-Tech din Belarus. Serghei Kostevich, fondatorul holdingului ASBIS și al brandului Prestigio, este cel care a investit în proiect. A durat aproximativ trei ani pentru a transforma ideea într-un prototip comercial, în acest moment dezvoltatorii așteaptă să obțină brevetul pentru această tehnologie.

“Incă de la început am crezut în puterea acestui startup și în perspectivele tastaturii intuitive, întrucât este un proiect interesant și ușor scalabil. Este important să familiarizăm utilizatorii cu tehnologia și să ii demonstram funcționalitatea. Avem incredere în acest proiect. Nu este vorba doar despre finanțare; promovăm noi tehnologii pe piața mondială. Acest dispozitiv și tehnologia sa au un mare potențial să devină un game-changer în piața de periferice IT", spune investitorul Serghei Kostevich.

Producția va începe în luna iulie, iar tastatura Click&Touch sub marca Prestigio va fi disponibilă la sfârșitul lunii august, producătorul estimând un numar de 100.000 de dispozitive până la sfârșitul anului 2019.

Dispozitivul va fi vândut mai întâi în CSI și în statele baltice - Belarus, Rusia, Lituania, Ucraina, Kazahstan, Estonia și Letonia.

--- 

Despre Prestigio  

Prestigio este producătorul de echipamente originale (OEM), înființată în Seul în 2001, ce și-a mutat Head Quarter-ul în Cipru în 2003. Deține o gamă largă de electronice de consum prestigioase pentru case, mașini, educație și afaceri. Produsele Prestigio - cum ar fi telefoanele inteligente, telefoanele mobile, tabletele Android, tabletele, notebook-urile, înregistratoarele video, navigatoarele GPS, plăcile interactive și soluțiile de afaceri sunt vândute cu succes în 50 de țări din întreaga lume.

Centrele de producție și proiectare se află în China și Belarus. Reprezentanțele Prestigio operează în 15 țări, inclusiv CSI, Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Despre Clevetura  

Clevetura LLC proiectează tehnologii inovatoare pentru zona de input devices. Compania a dezvoltat tehnologia Clevetura și a reușit să o pună în producție. Sediul central al companiei se află în Parcul Hi-Tech din Minks, Belarus iar un birou regional se află în Shenzhen, China.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania