De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Super performanțe cu noua generație de procesoare scalabile Intel® Xeon® cu până la 56 nuclee

August 09, 2019

INTEL, XEON, CPU

Super performanțe cu noua generație de procesoare scalabile Intel® Xeon® cu până la 56 nuclee

Intel a anunțat că noua gamă de procesoare scalabile Intel® Xeon® (denumită Cooper Lake) va oferi clienților până la 56 de nuclee de procesor per socket și AI integrată în ofertele standard de procesor Intel Xeon scalabil cu disponibilitate începând din prima jumătate din 2020

CUMPARA  ONLINE

 

Intel Xeon Scalable Processors

Performanța avansată a platformei oferită de procesoarele Cooper Lake cu un număr mare de nuclee va folosi capabilitățile încorporate în seria Intel® Xeon® Platinum 9200, care astăzi este utilizată de către unii dintre cei mai importanți clienți din lume precum HPC și AI, HLRN *, Advania *, si altii.

„Suntem încântați de evoluția foarte bună a gamei Intel Xeon Platinum 9200 pe care am introdus-o ca parte a familiei noastre de procesoare scalabile Intel Xeon, generația a-2-a. Introducerea unui procesor cu 56 de nuclee în principala noastră familie de procesoare Intel Xeon Scalable va extinde și mai mult capacitatea noastră de a răspunde nevoilor clienților, și a oferi super performanțe în domeniul inteligenței artificiale, al calculului de înaltă performanță și al infrastructurii de înaltă densitate.”- Lisa Spelman, vicepreședinte și director general al Data Center Marketing, Intel Corporation 

Ce oferă acest procesor: Noua generație de procesoare scalabile Intel Xeon (denumită Cooper Lake) va avea până la 56 de nuclee, o lățime de bandă mai mare a memoriei și inferență AI superioară și performațe mai bune comparativ cu platformele standard Intel Xeon Platinum 8200. Cooper Lake va fi primul procesor x86 care va oferi AI integrată prin intermediul noului suport bfloat16 adăugat la Intel® Deep Learning Boost® (Intel® DL Boost®). Cooper Lake va fi compatibil cu următorul procesor 10nm Ice Lake.

Important: De mai bine de 20 de ani, procesoarele Intel Xeon au oferit clienților cu centre de date flexibilitatea de a alege soluția potrivită pentru nevoile lor de calcul. Procesoarele scalabile Intel Xeon de generație viitoare (Cooper Lake) construiesc pe baza înregistrărilor de procesare a serverului oferind super performanțe pentru activitățile de zi de zi și pentru aplicațiile de business.

Mai multe informații: Procesoarele Intel Xeon Platinum 9200 sunt disponibile pentru achiziție ca parte a sistemelor preconfigurate de OEM-uri, Atos *, HPE *, Lenovo *, Penguin Computing *, Megware * și la revânzătorii Intel autorizați. Aici mai multe informații despre Intel Xeon Platinum 9200 processors.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania