Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
CANYON: Cei mai noi mousi!

August 14, 2009

CANYON: Cei mai noi mousi!

Canyon are placerea de a-si adauga in portofoliu un nou mouse, CNR-MSL8x, cu un model nou, unicat. Nu va ramane decat sa alegeti!

GORINCHEM, Olanda - Canyon are placerea de a-si adauga in portofoliu un nou mouse, CNR-MSL8x,

CUMPARATI

cu un model nou, unicat. Nu va ramane decat sa alegeti!

Modelul elegant si prinderea confortabila a mouse-ului CNR-MSL8x asigura o navigare placuta, cu ajutorul unui accesoriu foarte tare. Cu aspectul rafinat si detaliile noi, in culori vii, acest mouse iese cu siguranta in evidenta!

De asemenea, ofera functionalitatea dorita, datorita senzorului optic extraordinar si al rezolutiei de 800 dpi (puncte pe inch). Durabil, comod si adaptat atat pentru port PS2, cat si USB, acest mouse se ridica la inaltimea asteptarilor si a necesitatilor elementare.

Este disponibil in culorile verde, roz, albastru si oranj, pentru a se asorta cu stilul dvs. personal.

Daca doriti si casti de culoare asortata,iata CNR-EPx!

Pentru specificatii detaliate ale CNR-MSL8x, vizitati pagina de produse online.

Faceti clic aici pentru a vede gama noastra de mouse-uri!

Despre CANYON

CANYON este o marca pentru moduri de viata exuberante, tineresti si dinamice care se straduieste sa va faca viata mai confortabila, oferind o gama larga de produse electronice legate de domeniul IT si periferice pentru computere practice, usor de utilizat si la preturi accesibile tuturor. Gama noastra de produse este proiectata  in ideea de a oferi modele frumoase si elegante la preturi competitive, fara a face rabat de la calitate. Fondata in 2003, CANYON este una din marcile cu cele mai mari cresteri in domeniu din Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Pentru informatii suplimentare, contactati press@canyoncorporate.com