Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
CANYON: Alte noi camere Web!

August 10, 2009

CANYON: Alte noi camere Web!

CANYON prezinta CNR-WCAM820 si CNR-WCAM813, doua camere Web USB noi, cu senzor CMOS, care ofera un model senzational si o calitate ridicata a videoconferintelor.

GORINCHEM, Olanda -  CANYON prezinta CNR-WCAM820 si CNR-WCAM813, doua camere Web USB noi, cu senzor CMOS, care ofera un model senzational si o calitate ridicata a

CUMPARATI

videoconferintelor.

CNR-WCAM820 ofera 2 megapixeli, iar CNR-WCAM813 are 1,3 megapixeli. Ambele au un obiectiv din sticla cu cinci straturi, cu o deschidere de 70 de grade, software de urmarire a figurii, functie zoom digital si reglare automata a luminozitatii, a nivelului de alb si a echilibrului de culoare.

Ambele camere Web sunt prevazute si cu microfon incorporat, precum si cu cateva efecte de imagine si cadre pentru fotografii, pentru a face mai amuzante conversatiile sau sesiunile de joc.

O clema comoda permite fixarea camerelor Web de monitorul LCD al computerului sau al laptopului, dar camerele pot fi asezate stabil si pe suprafete plate.

Sunt compatibile cu cele mai cunoscute programe de mesagerie instantanee, precum si cu toate versiunile de Windows existente, inclusiv Vista.

Functii

·         Ideale pentru videoconferinte

·         Senzor CMOS de 2 sau 1,3 megapixeli

·         Microfon incorporat

·         Joc StarFish inclus

·         Rezolutie: 1280 x 1024 la 15 cadre/s

·         format fisiere JPEG/BMP culori reale pe 24 biti

·         Functioneaza cu software de mesagerie cum ar fi Skype, MSN, Yahoo

Faceti clic aici pentru informatii suplimentare despre camera Web de 2 megapixeli CNR-WCAM820 sau camera Web de 1,3 megapixeli CNR-WCAM813.

Nu va place acest model? Avem si altele!

Despre CANYON

CANYON este o marca pentru moduri de viata exuberante, tineresti si dinamice care se straduieste sa va faca viata mai confortabila, oferind o gama larga de produse electronice legate de domeniul IT si periferice pentru computere practice, usor de utilizat si la preturi accesibile tuturor. Gama noastra de produse este proiectata  in ideea de a oferi modele frumoase si elegante la preturi competitive, fara a face rabat de la calitate. Fondata in 2003, CANYON este una din marcile cu cele mai mari cresteri in domeniu din Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Pentru informatii suplimentare, contactati press@canyoncorporate.com