Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Infinidat Crucile 6 Exabyte Milestone pentru capacitatea de stocare globală

Februarie 27, 2020

INFINIDAT, INFINIBOX, STORAGE

Infinidat Crucile 6 Exabyte Milestone pentru capacitatea de stocare globală

Enterprise Storage Leader îmbunătățește și software-ul, crescând substanțial valoarea produsului oferit

Infinidat, principalul furnizor de soluții de stocare petabyte a datelor a anunțat că a implementat peste 6 Exabytes în capacitatea de stocare globală. Trecerea de la 5 Exabytes la peste 6 Exabytes în mai puțin de șase luni reflectă creșterea rapidă a pieței pentru sisteme de stocare mari, cu disponibilitate ridicată și succesul continuu al Infinidat în oferirea de soluții critice de înaltă calitate.

„Aceasta este o realizare uriașă pentru Infinidat, una care validează faptul că accentul nostru pe de utilizare și livrarea de soluții de stocare la scară rezonează cu piața”, a declarat Brian Carmody, Chief Technology Officer, Infinidat. „Clienții noștri sunt concentrați pe implementarea inițiativelor de afaceri care creează un avantaj competitiv și îmbunătățesc eficiența operațională prin simplificarea infrastructurilor de stocare. Cu Infinidat, nu își fac griji pentru disponibilitate sau performanță, deoarece știu că disponibilitatea datelor și timpii de răspuns sub-milisecunde sunt intrinseci soluțiilor noastre. "

Mai multă capacitate și creștere mai rapidă

Spațiul total de stocare implementat de Infinidat are o capacitate mai mare decât primii opt furnizori de matrice completă (AFA) din 2019. Infinidat a desfășurat peste 1 Exabyte în mai puțin de șase luni - cu 50% mai rapidă creștere decât cele nouă luni anterioare. Cererea continuă de sisteme pe scară de petabyte este de așteptat să accelereze numărul de clienți Infinidat și implementarea totală a stocării.

Sistemele de stocare InfiniBox au fost dezvoltate pentru a satisface nevoile mari ale clienților, deoarece cantitatea de date pe care utilizatorii le generează și le stochează continuă să crească la rate de două cifre. Clienții de toate dimensiunile și industriile și-au îmbunătățit costul de operare și productivitatea personalului prin consolidarea unui număr mare de tablouri de stocare pe InfiniBox.

Îmbunătățirile software-ului de stocare InfiniBox

De asemenea, Infinidat a anunțat astăzi că InfiniBox Storage Software Release 5.0.11 este acum disponibil - gratuit pentru toți clienții cu sisteme InfiniBox întreținute în prezent. R5.0.11 oferă noi caracteristici care îmbunătățesc performanța generală, disponibilitatea și îmbunătățesc protecția datelor pentru a furniza viziunea suplimentară a modelului de date Infinidat Elastic Fabric. Îmbunătățirile includ replicarea cu grupuri de consistență activă, suport pentru standardul federal de protecție a datelor FIPS-140-2 și punerea bazei pentru următoarea generație a motorului Neural Cache.

Pentru mai multe detalii despre produsele Infinidat vă rugăm să ne scrieți la adresa storage@asbis.com