Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Noiembrie 05, 2019

GIGABYTE, Intel, XEON

Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Procesoarele Intel® Xeon® E-2200 sunt optimizate pentru a oferi performanțe bune pentru o varietate de sarcini diferite.

GIGABYTE anunță disponibilitatea plăcilor de bază cu noile procesoare pentru servere Intel Xeon® E-2200, ideale pentru construirea stațiilor de lucru de bază sau a sistemelor server.

Noile procesoare sunt compatibile cu socket-ul de generație anterioară a procesoarelor  Xeon® Seria E-2100, utilizând aceeași microarhitectură și păstrând același set de funcții, precum canale duale de memorie DDR4 de 2666 MHz, suport PCIe Gen 3.0 și funcții PCH precum USB 3.1 și SATA Porturi III, dar acum dispun de noi SKU-uri cu număr mai mare de nuclee / fibre (până la 8 nuclee / 16 fibre) și frecvențe de bază / turbo mai mari (cu ceas turbo de până la 5,0 GHz pe un singur nucleu), pentru a oferi performanțe îmbunătățite pentru stații de lucru și servere.

Pentru mai multe informații despre plăcile de bază ale serverului GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® Seria E-2200, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

>>Sursă