Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, ...
Ianuarie 13, 2020
Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, ...
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de ...
Decembrie 19, 2019
Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe ...
Decembrie 12, 2019
Bazat pe răspunsurile a peste 5000 de specialiști IT, raportul prezintă ...
Decembrie 12, 2019
Răspuns ultra-rapid, super-fidelitate cu 60FPS și jocuri sportive cu până la ...
Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Noiembrie 05, 2019

GIGABYTE, Intel, XEON

Plăci de bază pentru server GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® E-2200

Procesoarele Intel® Xeon® E-2200 sunt optimizate pentru a oferi performanțe bune pentru o varietate de sarcini diferite.

GIGABYTE anunță disponibilitatea plăcilor de bază cu noile procesoare pentru servere Intel Xeon® E-2200, ideale pentru construirea stațiilor de lucru de bază sau a sistemelor server.

Noile procesoare sunt compatibile cu socket-ul de generație anterioară a procesoarelor  Xeon® Seria E-2100, utilizând aceeași microarhitectură și păstrând același set de funcții, precum canale duale de memorie DDR4 de 2666 MHz, suport PCIe Gen 3.0 și funcții PCH precum USB 3.1 și SATA Porturi III, dar acum dispun de noi SKU-uri cu număr mai mare de nuclee / fibre (până la 8 nuclee / 16 fibre) și frecvențe de bază / turbo mai mari (cu ceas turbo de până la 5,0 GHz pe un singur nucleu), pentru a oferi performanțe îmbunătățite pentru stații de lucru și servere.

Pentru mai multe informații despre plăcile de bază ale serverului GIGABYTE cu noul procesor Intel® Xeon® Seria E-2200, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

>>Sursă