Ianuarie 21, 2020
Placa grafică AMD Radeon ™ RX 5600 XT este proiectată pentru experiența de ...
Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, ...
Ianuarie 13, 2020
Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, ...
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de ...
Decembrie 19, 2019
Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe ...
Decembrie 12, 2019
Bazat pe răspunsurile a peste 5000 de specialiști IT, raportul prezintă ...
GIGABYTE lansează șapte noi servere GPU pentru AI

Noiembrie 21, 2019

GIGABYTE, GPU

GIGABYTE lansează șapte noi servere GPU pentru AI

Aceste sisteme sunt ideale pentru o serie de sarcini de lucru diferite de calcul accelerat în inteligență artificială și învățare profundă, analiză științifică, VDI sau streaming video.

În ultimii ani, GIGABYTE și-a stabilit o reputație de invidiat ca lider de industrie în platformele de calcul accelerat de înaltă performanță, prin construirea continuă de noi sisteme bazate pe cea mai mare densitate de GPU disponibilă pe piață, combinată cu performanțe excelente de răcire, eficiență energetică și flexibilitate de expansiune.

GIGABYTE lanseză alte șapte produse noi pentru a se alătura familiei de servere GPU Seria G și continuă să-și întărească poziția de lider în platformele de calcul GPU.

Noile servere GPU bazate pe AMD EPYC ™ din Generația a 2-a

GIGABYTE adaugă încă cinci sisteme la linia de servere AMD EPYC ™ din a-2-a Generație, ceea ce înseamnă un total de 28 de sisteme pe care GIGABYTE le-a lansat până în acest an de la lansarea în August a modelului EPYC din a 2-a Generație - inclusiv servere rack, servere de bord, Servere GPU și servere cu noduri 2U 4 de înaltă densitate – și a întărit poziția GIGABYTE în calitate de furnizor de sisteme cu cele mai complete și diverse linii EPYC din a -2-a Generație de pe piață.

Pentru informații privind disponibilitatea produselor Gigabyte vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

>>> Sursă