Mai 20, 2020
O gamă largă de opțiuni de gestionare a cibersecurității și de gestionare a ...
Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
Mai 15, 2020
Supermicro aduce un plus de performanța cu cel mai larg portofoliu al ...
Aprilie 30, 2020
AMD extinde familia de procesoare desktop AMD Ryzen ™ din Generația a 3-a, cu ...
Aprilie 30, 2020
Portofoliul de sisteme Supermicro cu infrastructură hiperconvergentă pentru ...
Aprilie 24, 2020
Noile procesoare AMD EPYC ™ din a -2-a Generație redefinesc performanța pentru ...
GIGABYTE lansează șapte noi servere GPU pentru AI

Noiembrie 21, 2019

GIGABYTE, GPU

GIGABYTE lansează șapte noi servere GPU pentru AI

Aceste sisteme sunt ideale pentru o serie de sarcini de lucru diferite de calcul accelerat în inteligență artificială și învățare profundă, analiză științifică, VDI sau streaming video.

În ultimii ani, GIGABYTE și-a stabilit o reputație de invidiat ca lider de industrie în platformele de calcul accelerat de înaltă performanță, prin construirea continuă de noi sisteme bazate pe cea mai mare densitate de GPU disponibilă pe piață, combinată cu performanțe excelente de răcire, eficiență energetică și flexibilitate de expansiune.

GIGABYTE lanseză alte șapte produse noi pentru a se alătura familiei de servere GPU Seria G și continuă să-și întărească poziția de lider în platformele de calcul GPU.

Noile servere GPU bazate pe AMD EPYC ™ din Generația a 2-a

GIGABYTE adaugă încă cinci sisteme la linia de servere AMD EPYC ™ din a-2-a Generație, ceea ce înseamnă un total de 28 de sisteme pe care GIGABYTE le-a lansat până în acest an de la lansarea în August a modelului EPYC din a 2-a Generație - inclusiv servere rack, servere de bord, Servere GPU și servere cu noduri 2U 4 de înaltă densitate – și a întărit poziția GIGABYTE în calitate de furnizor de sisteme cu cele mai complete și diverse linii EPYC din a -2-a Generație de pe piață.

Pentru informații privind disponibilitatea produselor Gigabyte vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

>>> Sursă