Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, ...
Ianuarie 13, 2020
Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, ...
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de ...
Decembrie 19, 2019
Decembrie 12, 2019
Bazat pe răspunsurile a peste 5000 de specialiști IT, raportul prezintă ...
Decembrie 12, 2019
Răspuns ultra-rapid, super-fidelitate cu 60FPS și jocuri sportive cu până la ...
GIGABYTE lansează noile plăci de bază scalabile pentru servere Intel® Xeon® W-3200 și Xeon®

Decembrie 19, 2019

GIGABYTE, Intel, Xeon

Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe x16 și opt sloturi DIMMPentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com

GIGABYTE-New-Intel-Xeon-W-3200

MU71-SU0 este o placă de bază ATX cu un singur socket pentru noul procesor Intel Xeon W-3200. Această nouă platformă este construită în mod special și optimizată pentru stații de lucru avansate, permițând vizualizare rapidă, simulări și randări cu până la 28 de nuclee, 56 de thread-uri, o frecvență de bază maximă de 3,7 GHz și o frecvență turbo maximă de 4,6 GHz într-un singur socket. MU71-SU0 poate fi, de asemenea, utilizată în locul unui singur procesor Scalabil Intel Xeon din a 2-a Generație care oferă suport pentru modulele de memorie Intel® Optane ™ DC.

MU71-SU0

Această nouă placă de bază dispune de opt sloturi DIMM pentru maxim 1 TB de memorie DDR4, șapte sloturi de expansiune PCIe Gen 3.0 și un slot M.2 pentru stocare NVMe de mare viteză. De asemenea, include un Aspeed AST2500 BMC și un port MLAN dedicat pentru gestionarea de la distanță, ce permite adoptarea plăcii într-o platformă de server ce necesită viteze mai mari.

Între timp, GIGABYTE a lansat, de asemenea, o nouă versiune a seriei de plăci de bază scalabile cu doua socket-uri pentru servere Intel Xeon din Generația a-2-a. MD71-HB1 este o placă de formă E-ATX similară cu designul placii noastre foarte populare MD71-HB0, reduce numărul de sloturi DIMM de la opt la șase, dar crește numărul sloturilor de expansiune PCIe. la șapte, oferind o capacitate suplimentară și flexibilitate pentru carduri de accelerare sau dispozitive de stocare și de rețea.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email vad@asbis.com