Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
GIGABYTE lansează noua linie de produse pentru servere cu cele mai recente procesoare scalabile Intel® Xeon® din Generația a 2-a

Februarie 26, 2020

GIGABYTE, INTEL, XEON, 2ND GEN

Noua familie de produse de sisteme de servere și placi de bază, inclusiv servere de montare în rack pentru utilizări generale seria R, servere GPU Seria G pentru AI și HPC, servere cu mai multe noduri Seria H pentru serverele de stocare HPC și HCI și seria S totul este gata pentru linia îmbunătățită a procesoarelor Intel Xeon scalabile din a doua generație Intel.

Accelerare AI, securitate și ecosistem

Platforma Intel Xeon Scalable este baza pentru un viitor infuzat AI, centrat pe date. Intel a adăugat 18 noi SKU-uri la această familie de procesoare, oferind valoare suplimentară și performanță crescută la super prețuri. Aceste ultime procesoare vor continua, de asemenea, să furnizeze accelerarea AI integrată, securitatea întărită și ecosistemul lider în industrie pe care Intel l-a introdus odată cu lansarea platformei scalabile a 2-a generație Xeon în T2 2019.

G591-HS0: 5U 40 x PCIe x16 Slot Server

Server dublu socket pentru centrul de date

Una dintre cele mai noi platforme GIGABYTE construite pentru aceste procesoare este G591-HS0, un server 5U dual cu 5 socketuri care poate suporta până la 32 de carduri FPGA Intel Stratix cu un singur slot, permițându-i să fie implementat într-un centru de date ca un motor puternic de inferențiere pentru analiza video , sau chiar ca platformă MEC (Mobile Edge Computing), cu capacități puternice de accelerare. Pe lângă numărul dens de carduri de accelerație, G591-HS0 poate suporta, de asemenea, până la 8 carduri de rețea PCIe x16 pentru funcționalitatea de transfer de date cu lățime mare de bandă.

Pentru mai multe detalii despre produsele Gigabyte vă rugăm să ne scrieți la adresa de email, vad@asbis.com