Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
CANYON: Camera Web cea mai simpatica!

August 12, 2009

CANYON: Camera Web cea mai simpatica!

GORINCHEM, Olanda - Gadgetul cel mai dragut si amuzant din portofoliul CANYON este cu siguranta CNR-WCAM113.

CUMPARATI

Camera Web USB are brate, picioare si gat flexibile si imbracaminte care poate fi schimbata, deci este un gadget amuzant pentru acasa sau pentru birou. Este prevazuta cu software de urmarire a figurii cu efecte speciale de fundal, pentru un plus de amuzament la videoconferinte.

De asemenea, CNR-WCAM113 are microfon incorporat, buton pentru instantanee, senzor CMOS si patru obiective, pentru imagini statice si video de calitate ridicata. Picioarele solide asigura stabilitatea camerei Web pe birou, sau puteti plia pur si simplu bratele, pentru a prinde monitorul LCD. CNR-WCAM113 are caracteristica Plug-and-Play, care permite instalarea cu usurinta si este compatibila cu cu cele mai cunoscute programe de mesagerie instantanee, precum si cu toate versiunile de Windows existente, inclusiv Vista.

In timpul campionatului de fotbal CNR-WCAM113 poate fi achizitionata cu echipament in culorile nationale si cu autocolante pentru crearea numarului preferat.

Camera Web este disponibila si in pachetul pentru chat, care este solutia unica si simpla de la Canyon pentru comunicarea prin internet; aveti tot ce trebuie intr-un singur pachet! Primiti camera Web in forma de papusa CNR-WCAM113, precum si casti stereo usoare, cu garnitura moale, suport reglabil pentru ajustare confortabila si microfon flexibil care asigura un sunet clar. Acest pachet pentru chat este compatibil cu majoritatea programelor de mesagerie instantanee, cum ar fi MSN sau Skype, precum si cu toate versiunile Windows disponibile, inclusiv Vista.

Nu va place acest model de camera Web? Avem si altele!

Faceti clic aici pentru a vedea gama noastra de pachete pentru chat VoIP unice!

Despre CANYON
 CANYON este o marca pentru moduri de viata exuberante, tineresti si dinamice care se straduieste sa va faca viata mai confortabila, oferind o gama larga de produse electronice legate de domeniul IT si periferice pentru computere practice, usor de utilizat si la preturi accesibile tuturor. Gama noastra de produse este proiectata in ideea de a oferi modele frumoase si elegante la preturi competitive, fara a face rabat de la calitate. Fondata in 2003, CANYON este una din marcile cu cele mai mari cresteri in domeniu din Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Pentru informatii suplimentare, contactati press@canyoncorporate.com