Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Dell XPS 13 (2020) este cel mai bun laptop de la CES 2020

Ianuarie 16, 2020

Dell XPS 13 (2020) este cel mai bun laptop de la CES 2020

Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, arată incredibil de bine și filmele se văd grozav pe el.

Dell XPS 13 (2020) is a Best Laptop of CES 2020

Buy online

DELL Noteboooks

Uz comercial

Dell nu încetează niciodată să inoveze, iar crearea celui mai nou produs, modelul Dell XPS 13 este o dovadă de îndrăzneală și ingeniozitate. La CES 2020, Dell își duce inovația la nivelul următor, eliminând rama ecranului de la modelul InfinityEdge. Acest lucru înseamnă că laptopul este practic fără margini, fiind primul de acest fel.

Dell XPS 13 (2020) design

Nu vorbim de o schimbare impresionantă, ci de o serie de îmbunătățiri ce au ajutat Dell să obțină premiul pentru cel mai bun laptop la CES 2020. În primul rând, XPS 13 este acum aproape fără ramă, datorită designului Dell InfinityEdge. Aceasta înseamnă că Dell a comprimat un ecran de 13,4 inci într-unul de 11 inci. În plus, printr-o serie de inginerii, compania a reușit să micșoreze dimensiunile laptopului, făcându-l cu 2% mai mic decât predecesorul său. În general, noul Dell XPS 13 este un exercițiu de atenție la detalii, cu o mulțime de îmbunătățiri mici, dar care aduc un salt mare pentru sistem.

Dell XPS 13 (2020) specificatii

Modelul de bază va avea un procesor Intel Core i3 de 10 Gen cu 4 GB RAM, un SSD de 256 GB și un ecran non-tactil, 1920 x 1080. Cu toate acestea, sistemul poate fi configurat cu până la 2 TB de stocare, un GPU Intel Iris Plus integrat și un ecran tactil 4R, HDR.

Dell XPS 13 (2020) ecran

Ecranul este acum de 13,4 inci mai mare și este realizat din sticlă Gorilla 6. Tastatura se extinde de la un capăt la altul, iar touchpad-ul este mai mare cu 17%. Ecranul Gorilla Glass 6 are un aspect ratio16:10 și este cu 25% mai luminos decât modelele anterioare. Tastatura de dimensiuni mari, în stil insular, a schimbat tastatura maglev. Rezultatul este o experiență de tastare nouă, ce oferă un plus de rezistență și de ușurință.
Noul Dell XPS 13 arată că Dell știe să inoveze și să impună noi trenduri în piață. Noul laptop va fi disponibil pentru comandă în curând.

Contactați-ne  pentru a obține mai multe informații sau completați formularul de feedback iar experții noștri vor lua legatura cu dumneavoastră.

Sursă Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) are sediul în Cipru și este specializată în distribuția de produse și soluții din domeniul tehnologiei informațiilor și comunicațiilor de la producători mondiali de top, inclusiv Samsung, Apple, Microsoft, Intel, AMD, Seagate, WD, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo . Compania are propriile sale filiale în toată regiunea EMEA, peste 1.400 de angajați și 32.000 de clienți activi în peste 75 de țări de pe glob, iar veniturile sale au ajuns la 1.55 miliarde USD în 2014. Pentru mai multe informații, vizitați www.asbis.com

Despre Dell

Dell Inc. oferă tehnologie și servicii inovatoare care oferă consumatorilor puterea de a face mai mult. Pentru mai multe informații, vizitați www.dell.com.