De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 26, 2020
G915 TKL îmbină designul sofisticat cu tehnologia avansată rezultand o o ...
Mai 25, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Mai 25, 2020
Declaratie de presa - 25 Mai 2020
Mai 20, 2020
O gamă largă de opțiuni de gestionare a cibersecurității și de gestionare a ...
Mai 18, 2020
În primul trimestru al anului 2020, NVIDIA Partner Network (NPN) a aprobat ...
Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
WEBINAR Dell: Creativitate fără limite

Mai 15, 2020

DELL

WEBINAR Dell: Creativitate fără limite

Performanță și productivitate cu Dell Precision

Participă la webinarul ASBIS și vei afla cum cele mai moderne stații de lucru ne pot ajuta să gestionăm cerințele tehnice crescute și să fim pregătiți pentru transformările mediului de lucru.

Vom vorbi despre:

  • Soluții Dell Precision pentru creatorii de conținut, arhitecți, graficieni și designeri – cu Valentin Grigore, Product Manager Dell Client Solutions @ASBIS Romania
  • Ceea ce folosim ne face mai deștepți. Și viceversa. - cu Andrei Uleia, Chieftain & Space-A-List @Think Tank-ul de Arhitectură, DaSein Worldwide

Înregistrează-te și-ți vom răsplăti interesul și curiozitatea cu un COD PROMO de discount la achiziția de echipamente Dell Precision.

Ne vedem online marți, 19 mai 2020, începând cu ora 11:30!

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania