Mai 26, 2020
G915 TKL îmbină designul sofisticat cu tehnologia avansată rezultand o o ...
Mai 25, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Mai 25, 2020
Declaratie de presa - 25 Mai 2020
Mai 20, 2020
O gamă largă de opțiuni de gestionare a cibersecurității și de gestionare a ...
Mai 18, 2020
În primul trimestru al anului 2020, NVIDIA Partner Network (NPN) a aprobat ...
Mai 15, 2020
Performanță și productivitate cu Dell Precision
BlackBerry anunță disponibilitatea CylancePROTECT pentru mobil

Noiembrie 06, 2019

BlackBerry

BlackBerry anunță disponibilitatea CylancePROTECT pentru mobil

Și integreaza Tehnologia Inovatoare Cylance Artificial Intelligence

BlackBerry Limited a anunțat disponibilitatea CylancePROTECT® pentru dispozitivele mobile gestionate de BlackBerry® Unified Endpoint Management (BlackBerry® UEM). Utilizând tehnologia de securitate a inteligenței artificiale (AI) a Cylance, această soluție de apărare împotriva amenințărilor mobile (MTD) oferă o protecție avansată a punctelor mobile pentru prevenirea, detectarea și remedierea amenințărilor malware complexe.

Organizațiile folosesc dispozitive mobile pentru a concura pe o piață dinamică și în continuă evoluție. Pentru prima data, mai mult de jumătate dintre dispozitivele conectate la internet sunt mobile. În același timp, malware-ul mobil este mai răspândit ca niciodată, atacurile crescând cu 50% doar în ultimul an. Gartner confirmă acest trend și recomandă implementarea soluțiilor MTD.

CylancePROTECT crește protecția de bază oferită de BlackBerry UEM prin prevenirea atacurilor la nivel de dispozitiv și aplicație. Soluția identifică proactiv vulnerabilitățile de securitate și potențialele activități dăunătoare pe dispozitivele mobile prin monitorizarea actualizărilor de sistem, a parametrilor sistemului, a configurațiilor dispozitivului și a bibliotecilor de sistem.

Detectarea automată a amenințărilor CylancePROTECT funcționează continuu pentru a proteja toate punctele finale mobile de infecții malware, atacuri de phishing URL și verificarea integrității aplicației fără a afecta utilizatorii finali, profitând de cele mai bune arhitecturi. Spre deosebire de produsele tradiționale de securitate ale punctelor finale care se bazează pe semnături și analiza comportamentului pentru a detecta amenințările din mediu, CylancePROTECT folosește AI pentru a identifica și a bloca malware-urile cunoscute și necunoscute de la rularea pe punctele finale mobile și din aplicații.

„Astăzi, am integrat cu BlackBerry UEM protejarea avansată Cylance împotriva amenințărilor pentru a sprijini organizațiile în căutarea unui mediu de lucru de încredere”, a spus John Chen, președinte și CEO-ul BlackBerry. „Cu CylancePROTECT, clienții BlackBerry UEM pot acum să gestioneze și să asigure toate endpointurile mobile pe toate dispozitivele, rețelele și aplicațiile de la o singură consolă.”

Întrucât CylancePROTECT este încorporat în aplicațiile BlackBerry UEM și BlackBerry Dynamics, organizațiile pot fi sigure că întreaga flotă mobilă este protejată fără a fi nevoie să se bazeze pe angajați pentru a menține active aplicații terțe părți. CylancePROTECT oferă o experiență îmbunătățită a utilizatorului, acordă prioritate siguranței, productivității și partajării fără probleme a informațiilor critice fără niciun alt produs sau consolă separate pentru configurare.

Pentru mai multe informații despre Blackberry și CylanceProtect, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email Software@asbis.com

>>Sursă