Decembrie 12, 2019
Răspuns ultra-rapid, super-fidelitate cu 60FPS și jocuri sportive cu până la ...
Decembrie 09, 2019
Noile SuperServere oferă software O-RAN cu platformă deschisă, procesoare ...
Decembrie 05, 2019
Intel a lansat Intel® Solutions Marketplace, o platformă inovatoare pentru a ...
Noiembrie 25, 2019
Fiți super creativi cu cel mai puternic procesor desktop din lume.*
Noiembrie 21, 2019
Aceste sisteme sunt ideale pentru o serie de sarcini de lucru diferite de ...
Noiembrie 21, 2019
Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu ...

Septembrie 19, 2008

ASBIS Romania si Belkin anunta cooperarea lor

Belkin, lider global in solutii de connectivitate si ASBIS Romania, unul din principalii distribuitori de produse IT din Romania, anunta cooperarea lor pe piata romaneasca.

ASBIS Romania si Belkin anunta cooperarea lor

Bucuresti, August 2008 -  Belkin, lider global in solutii de connectivitate si ASBIS Romania, unul  din principalii distribuitori de produse IT din Romania, anunta cooperarea lor pe piata romaneasca. Cu acest nou parteneriat Belkin va creste disponibilitatea intregii sale game de produse prin canalele de distributie. Libor Tošovský,  Country Manager pentru  Romania explica: ”Suntem incantati de acest nou parteneriat care ne va da posibilitatea sa beneficiem de exepertiza si cunoasterea pieteii pe care o are ASBIS, in special in zona dealerilor IT si a magazinelor locale. Cautam sa largim portofoliul de produse mai mult decat pana cum in zona de retail si sa sa crestem nivelul afacerilor in aceasta regiune in mod semnificativ.”

Despre ASBIS Romania

ASBIS Romania este subsidiara locala a grupului ASBIS PLC, distribuitor de top din domeniul IT cu sediul in Cipru. Compania este specializata in distributia componentelor si perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum si de software. ASBIS are filiale in 25 de tari, peste 1000 de angajati, peste 24000 de clienti activi si a avut venituri de 1,4 miliarde USD in 2007. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile marci Canyon (MP3 playere, produse de retelistică si alte dispozitive periferice) si Prestigio (monitoare si TV LCD, playere portabile, memorii externe, accesorii USB de lux, etc). Pentru mai multe informatii vizitati www.asbis.rosi www.asbis.com.

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – ofera o varietate mare de produse care dau posibilitatea consumatorilor sa integreze un numar nelimitat de articlole electronice in casa, in masina sau in calatorii. Fondata in California in 1983, Belkin este o companie privata, recunoscuta ca lider in solutii de conectivitate, accesorii pentru iPod, calculatoare si altele.   Noi oferim solutii extinse de retelistica si divertisment cu linia de cabluri PureAV, accesorii digitale wireless si alimentare, precum si multe alte categorii. Cresterea exceptionala a Belkin a dus la extinderea prezentei sale in intreaga lume. Pe langa cartierul general al companiei din Los Angeles, SUA, noi avem reprezentante in toata regiunea Asia Pacific. In Europa Belkin are un sediu central in Marea Britanie si reprezentante locale in Danemarca, Franta, Germania, Italia, Olanda, Spania, Suedia si Dubai (EAU), dedicate pietelor din regiune.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Belkin BV
Libor Tošovský