Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
UpdateCloudFest, 17-19 martie 2020 în Rust, Germania - anulat din motive de siguranta publica

Februarie 20, 2020

ASBIS, CLOUDFEST

CloudFest 2020 este cel mai bun loc în care profesioniștii se pot întâlni, conecta și explora oportunități. Cu multe prezentări convingătoare, workshopuri și ocazii de networking distractive, acest festival este genul de experiență care vă poate transforma cu adevărat afacerea.

Update 2.03.2020

Din cauza problemelor de sănătate publică legate de focarul de coronavirus, CloudFest 2020 este anulat.
Va așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la CloudFest anul viitor: sâmbătă, 20 martie - joi, 25 martie 2021.

De ce CloudFest?

Credem că este important să ne intâlnim, să facem schimb de informații despre afaceri, tehnologii, să găsim oportunități de cooperare și să ne ajutăm reciproc.

Ne găsești la standul #A01!

Puteți, de asemenea, să indicați data și ora care vi se potrivesc pentru întâlnirea de la stand, precum și numărul de participanți de la compania dumneavostră și să o trimiteți la vad@asbis.com

Cum sa participati la CloudFest?

Ne dorim ca partenerii nostri sa aiba acces la o mare varietate de experti din industrie si sa afle despre cele mai noi tehnologii si oportunitati de afaceri.

Cu biletele noastre gratuite, nu exista nici un motiv sa ratati CloudFest 2020 – cel mai mare festival de cloud si internet din lume!
Alatura-te si profita de urmatoarele convingatoare:

• Intrare la Forumul Principal, sala de expozitii Cloud Fair si prezentari
  • Catering, inclusiv pauzele de pranz si coffee break
  • Acces la evenimente sociale de prim nivel precum Heat Up, faimoasa petrecere si evenimentul nostru de inchidereConneXion Party and our Closing Event
  • Documentatie CloudFest
  • Transfer gratuit de la Offenburg la Rust si retur