De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Ubiquiti Networks, Inc. dezvoltă tehnologii de rețea pentru furnizorii de servicii de Internet, companii și consumatori finali.

Ianuarie 03, 2019

Ubiquiti Networks, Inc. dezvoltă tehnologii de rețea pentru furnizorii de servicii de Internet, companii și consumatori finali.

Compania se axează în prezent pe 3 tehnologii principale: echipamente profesionale pentru acces la Internet de mare viteză, tehnologie informatică unificată și echipamente de ultimă generație de tip consumer pentru uz casnic.

Platformele de produse pentru furnizorii de servicii asigură o infrastructură de rețea de tip carrier-class pentru acces wireless la Internet în locație fixă, sisteme wireless folosite în backbone și echipamente de rutare.

Platformele de produse pentru companii oferă infrastructură LAN wireless, produse de supraveghere video, soluții de switching și de rutare, gateway-uri de securitate și alte produse WLAN.

Produsele și soluțiile proprietare includ antene radio, software, protocoale de comunicații și instrumente de management pentru furnizarea accesului wireless în bandă largă și a altor servicii.

Compania oferă de asemenea platforme tehnologice, cum ar fi platforma airMAX, care include protocoale proprietare ce conțin tehnologii pentru minimizarea zgomotului semnalului; EdgeMAX - o platformă de rutare și un software atractiv din punct de vedere preț-performanță; airFiber - un sistem radio punct-la-punct; platforma UFiber GPON dedicată pentru construirea rețelelor de Internet de mare viteză pe fibră optică.

Alte soluții oferite de Ubiquiti sunt: sistemele UniFi Enterprise WLAN; UniFi Video - sistem de supraveghere video; switch-urile din gama UniFi care oferă performanță și suport PoE+ pentru rețelele enterprise; UniFi Security Gateway care asigură rutare și securitatea rețelei, precum și platforma AmpliFi - un sistem Wi-Fi pentru acasă. În plus, Ubiquiti Networks, Inc. oferă echipamente radio încorporate, sisteme de montare, cabluri și adaptoare Power over Ethernet.

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați expertul nostru: cristina.crihan@asbis.ro.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania