August 13, 2019
Intel a lansat 11 noi procesoare Intel® Core™ din a 10-a generație, proiectate ...
August 08, 2019
Procesoarele și platformele compatibile AMD EPYC™ 7002 Generation sunt acum ...
August 02, 2019
Western Digital a anunțat noile platforme și actualizările portofoliului de ...
Iunie 14, 2019
Minsk, Belarus, 13 iunie 2019. Prestigio și Clevetura prezintă prima tastatură ...
Iunie 12, 2019
Radeon ™ RX introduce o serie de produse bazate pe o nouă arhitectură, perfecte ...
Iunie 04, 2019
AMD prezintă cele mai noi modele de procesoare la Computex 2019
Ubiquiti Networks, Inc. dezvoltă tehnologii de rețea pentru furnizorii de servicii de Internet, companii și consumatori finali.

Ianuarie 03, 2019

Compania se axează în prezent pe 3 tehnologii principale: echipamente profesionale pentru acces la Internet de mare viteză, tehnologie informatică unificată și echipamente de ultimă generație de tip consumer pentru uz casnic.

Platformele de produse pentru furnizorii de servicii asigură o infrastructură de rețea de tip carrier-class pentru acces wireless la Internet în locație fixă, sisteme wireless folosite în backbone și echipamente de rutare.

Platformele de produse pentru companii oferă infrastructură LAN wireless, produse de supraveghere video, soluții de switching și de rutare, gateway-uri de securitate și alte produse WLAN.

Produsele și soluțiile proprietare includ antene radio, software, protocoale de comunicații și instrumente de management pentru furnizarea accesului wireless în bandă largă și a altor servicii.

Compania oferă de asemenea platforme tehnologice, cum ar fi platforma airMAX, care include protocoale proprietare ce conțin tehnologii pentru minimizarea zgomotului semnalului; EdgeMAX - o platformă de rutare și un software atractiv din punct de vedere preț-performanță; airFiber - un sistem radio punct-la-punct; platforma UFiber GPON dedicată pentru construirea rețelelor de Internet de mare viteză pe fibră optică.

Alte soluții oferite de Ubiquiti sunt: sistemele UniFi Enterprise WLAN; UniFi Video - sistem de supraveghere video; switch-urile din gama UniFi care oferă performanță și suport PoE+ pentru rețelele enterprise; UniFi Security Gateway care asigură rutare și securitatea rețelei, precum și platforma AmpliFi - un sistem Wi-Fi pentru acasă. În plus, Ubiquiti Networks, Inc. oferă echipamente radio încorporate, sisteme de montare, cabluri și adaptoare Power over Ethernet.

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați expertul nostru: cristina.crihan@asbis.ro.