Martie 23, 2020
Cele mai bune soluții pentru situații neprevăzute
Martie 20, 2020
Directorul executiv Perenio IoT, Serghei Kostevici, a făcut o prezentare la ...
Martie 20, 2020
Intel Corporation a anunțat în martie 2020 că și-a integrat cu succes motorul ...
Martie 16, 2020
Doi noi membri s-au alăturat familiei AMD EPYC Generația a 2-a
Martie 11, 2020
Optimizată pentru scară largă, timp de implementare rapid și performanțe ...
Martie 05, 2020
Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei, stocării, ...
Supermicro extinde relația Oracle cu cele mai bune soluții Class Server

Super Micro Computer, Inc., membru Gold al Oracle PartnerNetwork (OPN), și-a consolidat expertiza testând și certificând o gamă extinsă de servere cu Oracle Linux și Oracle VM Server pentru x86 (Oracle VM), pentru a răspunde cerințelor clienților pentru aplicații cloud și virtualizare și baze de date pentru întreprinderi.

„Lucrările pe care le-am efectuat cu software stack Oracle ne ajută să ne asigurăm că, clienții Oracle și Supermicro pot avea cele mai bune performanțe și cea mai bună valoare TCO cu serverele noastre testate și validate în prealabil pentru toate volumele de lucru Oracle”, spune Raju Penumatcha, senior vice president and chief product officer, Supermicro. „Așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea cu Oracle, întrucât ne așteptăm să implementăm servere și soluții de top, de vârf, concepute și optimizate pentru Oracle în următoarele luni.”

Super avantaje cu serverele Supermicro enterprise

.Aceste sisteme certificate beneficiază de designul special al sistemului Supermicro și de procesoarele de înaltă performanță Intel Xeon, de înaltă generație. De asemenea, folosind memoria Intel Optane DC, utilizatorii pot utiliza seturi de date mai mari și disponibilitate sporită.

Sistemele permit utilizatorilor să obțină performanțe și valori excepționale din baza de date Oracle și aplicațiile lor cu până la 28 de nuclee și 2933 MHz viteză de memorie.

Clienții noi și cei existenți profită din plin de serverele Supermicro din clasa eneterprise, folosind arhitectura de economisire a resurselor pentru a-și alimenta soluțiile bazate pe software Oracle pentru situatii critice pentru cele mai exigente sarcini de lucru cloud și hibride Oracle.

„Lansarea de către Supermicro de soluții certificate cu Oracle Linux și Oracle VM pentru servere arată cererea pe care clienții o au pentru soluții combinate”, a declarat Robert Shimp, vicepreședinte al grupului de administrare a produselor, Oracle Linux și Virtualizare la Oracle. „Colaborarea Oracle și Supermicro se concentrează pe a ajuta clienții să obțină performanțe deosebite pentru implementarea centrului de date, cloud și enterprise.”

Certificări și Disponibilitate

Testarea certificării pe hardware-ul Supermicro a fost finalizată folosind Oracle Linux cu Kernel Enterprise Unbreakable și Oracle VM. Toate serverele certificate au îndeplinit criterii riguroase de testare ca parte a programului Oracle Hardware Compatibility List (HCL) pentru Oracle Linux și Oracle VM.

Supermicro anunță că serverele 1U / 2U Ultra, BigTwin, 2U TwinPro, FatTwin ™ și MP 4 moduri și 8 moduri sunt deja disponibile. Acestea sunt disponibile în diferite configurații, inclusiv 1U, 2U și sunt certificate pentru a rula Oracle Linux 7.6, Oracle Linux 7.7 și Oracle VM 3.4.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați managerul ASBIS din țara dumneavoastră sau să ne trimiteți un e-mail.