Februarie 13, 2020
Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming pentru studioul tău de ...
Februarie 07, 2020
Disponibile din februarie 2020, noile Crucial® Ballistix® și Crucial® ...
Ianuarie 29, 2020
Descoperiri ale inteligenței artificiale (AI) ce deschid calea către o ...
Ianuarie 29, 2020
Software-ul OpenStack „Train” oferă un mediu virtualizat prin InfiniBand pentru ...
Ianuarie 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., membru Gold al Oracle PartnerNetwork (OPN), și-a ...
Ianuarie 23, 2020
Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient ...
Sistemul mobil Lyve Drive al Seagate activează Datasfera la CES 2020

STORAGE, Seagate, HDD, CLOUD

Sistemul mobil Lyve Drive al Seagate activează Datasfera la CES 2020

Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient Creșterea Datelor Enterprise, Cloud și Edge

În timpul CES 2020 (Las Vegas, 7-10 ianuarie), Seagate Technology plc (NASDAQ: STX), lider mondial în soluții de date, a introdus un sistem mobil Lyve Drive ™ care permite o mișcare eficientă și rentabilă a datelor între enterprise, cloud și edge.

Dezvoltat pentru a aborda nevoia tot mai mare de a muta cantități masive de date l, Lyve Drive Mobile System este o colecție de soluții de stocare modulare create pentru a ajuta întreprinderile să fie mai eficiente și să se dezvolte.

Ce este Lyve Drive Shuttle?

Preluați controlul asupra transferului de date și a costurilor de transport atunci când mutați datele în cadrul companiei.Seagate® Lyve Drive ™ Shuttle este disponibil într-o varietate de opțiuni de stocare care sunt simple și accesibile pentru mediile emergente, indiferent de furnizorul de servicii cloud.

Cum funcționează

Simplu și ușor de utilizat cu funcționalitatea drag-and-drop similară utilizării unei unități USB externe.

Lyve Drive Shuttle acceptă majoritatea formatelor de fișiere standard și protocolului de rețea pentru o integrare ușoară de pe dispozitive de stocare atașate direct, atașate la rețea și alte dispozitive externe.

Utilizați un ecran tactil cu cerneală electronică pentru a copia fișierele direct fără un computer, indiferent dacă sunt în medii întunecate sau luminoase.

În timpul CES, Seagate a prezentat sistemul revoluționar și câteva concepte-cheie de produs din linie, inclusiv:

·              Lyve Drive Shuttle

·              Carduri Lyve Drive și Cititor de carduri Lyve Drive

·              Sistem de comandă mobil Lyve Drive

·              Sistem de comandă modular Lyve Drive

·              Lyve Drive Rackmount Receptor

Aflați mai multe detalii despre portofoliul complet Seagate pentru migrarea ușoară a datelor de analiză și genomică, biblioteci video, bănci de imagini.

Contactați managerii ASBIS din țara dumneavoastră pentru a obține mai multe informații despre sistemul mobil Seagate Lyve Drive.