Mai 29, 2020
NEW Dell Latitude 9410 2-in-1 is now available
Mai 26, 2020
G915 TKL îmbină designul sofisticat cu tehnologia avansată rezultand o o ...
Mai 25, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Mai 25, 2020
Declaratie de presa - 25 Mai 2020
Mai 20, 2020
O gamă largă de opțiuni de gestionare a cibersecurității și de gestionare a ...
Mai 18, 2020
În primul trimestru al anului 2020, NVIDIA Partner Network (NPN) a aprobat ...
Sistemul mobil Lyve Drive al Seagate activează Datasfera la CES 2020

Ianuarie 23, 2020

STORAGE, Seagate, HDD, CLOUD

Sistemul mobil Lyve Drive al Seagate activează Datasfera la CES 2020

Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient Creșterea Datelor Enterprise, Cloud și Edge

În timpul CES 2020 (Las Vegas, 7-10 ianuarie), Seagate Technology plc (NASDAQ: STX), lider mondial în soluții de date, a introdus un sistem mobil Lyve Drive ™ care permite o mișcare eficientă și rentabilă a datelor între enterprise, cloud și edge.

Dezvoltat pentru a aborda nevoia tot mai mare de a muta cantități masive de date l, Lyve Drive Mobile System este o colecție de soluții de stocare modulare create pentru a ajuta întreprinderile să fie mai eficiente și să se dezvolte.

Ce este Lyve Drive Shuttle?

Preluați controlul asupra transferului de date și a costurilor de transport atunci când mutați datele în cadrul companiei.Seagate® Lyve Drive ™ Shuttle este disponibil într-o varietate de opțiuni de stocare care sunt simple și accesibile pentru mediile emergente, indiferent de furnizorul de servicii cloud.

Cum funcționează

Simplu și ușor de utilizat cu funcționalitatea drag-and-drop similară utilizării unei unități USB externe.

Lyve Drive Shuttle acceptă majoritatea formatelor de fișiere standard și protocolului de rețea pentru o integrare ușoară de pe dispozitive de stocare atașate direct, atașate la rețea și alte dispozitive externe.

Utilizați un ecran tactil cu cerneală electronică pentru a copia fișierele direct fără un computer, indiferent dacă sunt în medii întunecate sau luminoase.

În timpul CES, Seagate a prezentat sistemul revoluționar și câteva concepte-cheie de produs din linie, inclusiv:

·              Lyve Drive Shuttle

·              Carduri Lyve Drive și Cititor de carduri Lyve Drive

·              Sistem de comandă mobil Lyve Drive

·              Sistem de comandă modular Lyve Drive

·              Lyve Drive Rackmount Receptor

Aflați mai multe detalii despre portofoliul complet Seagate pentru migrarea ușoară a datelor de analiză și genomică, biblioteci video, bănci de imagini.

Contactați managerii ASBIS din țara dumneavoastră pentru a obține mai multe informații despre sistemul mobil Seagate Lyve Drive.