Decembrie 09, 2019
Noile SuperServere oferă software O-RAN cu platformă deschisă, procesoare ...
Decembrie 05, 2019
Intel a lansat Intel® Solutions Marketplace, o platformă inovatoare pentru a ...
Noiembrie 25, 2019
Fiți super creativi cu cel mai puternic procesor desktop din lume.*
Noiembrie 21, 2019
Aceste sisteme sunt ideale pentru o serie de sarcini de lucru diferite de ...
Noiembrie 21, 2019
Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu ...
Noiembrie 19, 2019
Aveți nevoie de un computer versatil? Răspunsul este Athlon.
Eleganţă şi utilitate – Prestigio prezintă noile Flash-uri USB în formă de stilou

Septembrie 12, 2011

Prestigio

Brandul de accesorii IT Prestigio lansează o nouă gamă de flash-uri USB din piele, în formă de stilou. Cu două culori disponibile – albastru şi roşu - şi o capacitate de 4 GB sau 8 GB, modelele asigură mobilitatea, utilitatea şi eleganţa necesare pentru utilizator.

CUMPARATI

Prestigio îmbină în noile produse două accesorii necesare oricărei persoane: stiloul şi flash-ul USB. Astfel, cele două modele oferă posibilitatea de a stoca fotografii, muzică, documente sau fişiere video HD.

Modelele de Flash Drive PFD3SI0x au un design elegant, interfaţă USB 2.0 şi sunt compatibile cu sistemele de operare Microsoft Windows 7/2000/XP/Vista, Mac OS şi Linux. De asemenea, au opţiunea Plug-and-Play, care uşurează instalarea şi transferul datelor. Prestigio oferă o garanţie de 2 ani la achiziţionarea produsului.

Alte specificaţii tehnice:

Viteză transfer de date pe PC – până la 21 MB/secundă

Viteză transfer date pe Flash Drive – până la 9.5 MB/secundă

Format – FAT32

Dimensiuni – 200 x 81 x 35 mm

Greutate – 220 grame

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul Prestigio: www.prestigio.com.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le oferă consumatorilor din peste 70 de ţări combinaţia între eleganţă, calitate şi tehnologie avansată. Portofoliul său cuprinde diverse colecţii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele.

Prestigio promite să asigure produse inovative şi fiabile, astfel încât să corespundă cererii în creştere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 de reprezentanţe în 26 de ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.