Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Calitatea ridicata si performantele legate de protectia mediului ale Prestigio certificate din nou

Noiembrie 10, 2009

Prestigio a anuntat primirea a doua certificari internationale de calitate: ISO 9001 si ISO 14001. Acestea atesta ca organizatia a implementat si respecta standarde de calitate, siguranta si fiabilitate si ca este preocupata de imbunatatirea performantelor de mediu.

GORINCHEM, Olanda – Prestigio a anuntat primirea a doua certificari internationale de calitate: ISO 9001 si ISO 14001. Acestea atesta ca organizatia a implementat si respecta standarde de calitate, siguranta si fiabilitate

CUMPARATI

si ca este preocupata de imbunatatirea performantelor de mediu.

Standardele ISO sunt create de comisii tehnice independente si obiective, formate din experti de talie internationala. Astfel, o organizatie se poate ridica la inaltimea unor standarde de calitate si performante de protectia mediului recunoscute si respectate in intreaga lume. Reacordarea certificarilor ISO 9001 si ISO 14001 asigura consumatorii ca produsele Prestigio sunt de buna calitate, iar activitatile si produsele au un impact pozitiv asupra mediului.

"Acestea sunt dovezi obiective care confirma indeplinirea constanta a cerintelor specifice", a confirmat Martin Zeman, manager general al Prestigio Europa. "Am implementat procesele functionale si resursele necesare pentru atingerea obiectivelor de calitate si luam masuri pentru imbunatatirea continua. Este rezultatul angajamentului nostru de a oferi consumatorilor produse care respecta cele mai inalte standarde, realizand totodata performante legate de protectia mediului pe termen lung."

"Suntem raspunzatori de reducerea si controlul producerii de substante poluante si deseuri in urma activitatilor noastre. Obiectivul nostru este utilizarea eficienta a resurselor, materialelor si energiei prin reciclare, prin reproiectarea proceselor si a produselor si prin identificarea unor surse de energie mai putin poluante. Reacordarea acestor certificari reprezinta confirmarea impactului nostru pozitiv asupra conditiilor de viata si a mediului clientilor nostri. " a declarat Catherine Lazure-Guinard, manager pentru comunicare al Prestigio.

Pentru cerintele standardelor CSN EN ISO 9001:2009 si CSN ISO 14001:2005, accesati www.iso.org

Pentru informatii suplimentare despre Prestigio si produsele sale, vizitati website-ul nostru  www.prestigio.com

Despre Prestigio

Marca Prestigio ofera o combinatie unica de eleganta si sofisticare, o calitate ridicata a produselor, tehnologie avansata si design de varf. Obiectivul nostru este sa asiguram o calitate mai buna a vietii, cu produse de lux accesibile tuturor celor care apreciaza un stil de viata cosmopolit. Portofoliul nostru cuprinde diferite colectii cu sisteme de navigatie GPS, rame pentru fotografii digitale, memorii, playere DVD portabile, genti pentru notebook-uri si multe altele. Pentru informatii suplimentare, contactati press@prestigio.com .