Decembrie 09, 2019
Noile SuperServere oferă software O-RAN cu platformă deschisă, procesoare ...
Decembrie 05, 2019
Intel a lansat Intel® Solutions Marketplace, o platformă inovatoare pentru a ...
Noiembrie 25, 2019
Fiți super creativi cu cel mai puternic procesor desktop din lume.*
Noiembrie 21, 2019
Aceste sisteme sunt ideale pentru o serie de sarcini de lucru diferite de ...
Noiembrie 21, 2019
Gama de produse TYAN Transport proiectată pentru a oferi performanțe maxime cu ...
Noiembrie 19, 2019
Aveți nevoie de un computer versatil? Răspunsul este Athlon.
Prestigio lansează o nouă versiune actualizată a softului tabletelor MultiPad PMP3074B şi PMP3084B

Septembrie 06, 2011

Prestigio, tableta

Brandul de accesorii IT Prestigio le vine în ajutor utilizatorilor tabletelor MultiPad PMP3074B şi PMP3084B cu două update-uri pentru softurile celor două produse.

CUMPARATI

Noile ediţii ale softului – 2.1.16 pentru MultiPad PMP3074B şi 2.1.14 pentru MultiPad 3084B – includ Android Market preinstalat, care înlocuieşte AppsLib Market sau Slide Me Android Marketplace. Cu peste 200.000 de jocuri şi aplicaţii disponibile, Google Android Market oferă un plus utilizatorilor celor două tablete.

Datorită tehnologiei OTA (Over the Air), Prestigio Multipad PMP 3074B şi PMP 3084b vor găsi automat update-ul necesar şi vor instala update-ul disponibil.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le oferă consumatorilor din peste 70 de ţări combinaţia între eleganţă, calitate şi tehnologie avansată. Portofoliul său cuprinde diverse colecţii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple şi multe altele.

Prestigio promite să asigure produse inovative şi fiabile, astfel încât să corespundă cererii în creştere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.