De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Februarie 13, 2020
Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming pentru studioul tău de ...
Februarie 07, 2020
Disponibile din februarie 2020, noile Crucial® Ballistix® și Crucial® ...
Ianuarie 29, 2020
Descoperiri ale inteligenței artificiale (AI) ce deschid calea către o ...
Ianuarie 29, 2020
Software-ul OpenStack „Train” oferă un mediu virtualizat prin InfiniBand pentru ...
Ianuarie 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., membru Gold al Oracle PartnerNetwork (OPN), și-a ...
Ianuarie 23, 2020
Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient ...
ASBIS Romania ofera portabile cu anti-virus atasat gratuit

August 23, 2011

AVG

ASBIS Romania ofera portabile cu anti-virus atasat gratuit

La fiecare portabil achizitionat de la ASBIS Romania se ofera gratuit o licenta de anti-virus AVG Internet Security 2011.

 

Incepand din 23 august 2011 la fiecare notebook sau netbook achizitionat de la ASBIS Romania de catre un partener – firma revanzatoare – se ofera gratuit o licenta electronica de anti-virus AVG Internet Security 2011 OEM pentru un an (ISC1O12EXXS001).

Astfel ASBIS Romania, distribuitor autorizat pentru Dell si Lenovo, ofera partenerilor sai valoare adaugata, ajutandu-i sa se diferentieze si sa capete avantaj competitiv. Licenta de anti-virus se ofera gratuit la achizitia oricarui tip de notebook sau netbook, indiferent de marca si de model.

AVG Internet Security 2011 furnizeaza mai multe nivele de protectie pentru tot ceea ce se face online,  pastreaza calculatorul in siguranta si asigura un inbox sigur si fara probleme. AVG Internet Security 2011 asigura o protectie superioara prin intermediul mai multor componente, precum AVG LinkScanner®, AVG Social Networking Protection, AVG Identity Protection™, AVG Protective Cloud Technology, AVG’s Firewall si altele.

MAI RAPID, MAI SIMPLU SI MULT MAI PUTERNIC

Clasificat  #1 pentru identificarea amenintarilor de catre laboratoare de testare independente, AVG Internet Security 2011 este una dintre cele mai rapide solutii de scanare disponibile, este usor de instalat si de utilizat. <Vizualizare premii acordate AVG Internet Security 2011>

Comunitatea globala AVG este de peste 100 milioane utilizatori, este puternica si in continua dezvoltare. In fiecare zi utilizatorii furnizeaza catre AVG pentru evaluare circa 1,5 miliarde posibile amenintari. Dintre acestea, AVG identifica si elimina peste 100 milioane de amenintari in fiecare zi. Toate aproape in timp real.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania