Februarie 13, 2020
Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming pentru studioul tău de ...
Februarie 07, 2020
Disponibile din februarie 2020, noile Crucial® Ballistix® și Crucial® ...
Ianuarie 29, 2020
Descoperiri ale inteligenței artificiale (AI) ce deschid calea către o ...
Ianuarie 29, 2020
Software-ul OpenStack „Train” oferă un mediu virtualizat prin InfiniBand pentru ...
Ianuarie 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., membru Gold al Oracle PartnerNetwork (OPN), și-a ...
Ianuarie 23, 2020
Sistem de Stocare Modular Revoluționar construit pentru a gestiona eficient ...
Prestigio prezinta noul hard extern Data Safe Pro

Februarie 14, 2012

Prestigio, HDD

Prestigio prezinta noul hard extern Data Safe Pro

Noul hard extern de la Prestigio, Data Safe Pro, asigura securitatea documentelor stocate printr-un cod PIN, care poate fi personalizat de utilizator. Encriptarea de 256 biti si securizarea cu AES (Advanced Encription Standard), sistemul de criptare a datelor electronice folosit de guvernul SUA, permit utilizarea si vizualizarea informatiilor stocate numai de pe baza codului PIN.

CUMPARA

Encriptarea este realizata la nivel de hardware, ceea ce asigura accesul la informatiile de pe hardul extern numai prin introducerea corecta a codului PIN. In plus, Prestigio Data Safe Pro dispune de un sistem „Write Protection”, care ofera protectia maxima a fisierelor impotriva virusilor cand dispozitivul este conectat la o retea.

Cu un design elegant si creat dintr-un material inoxidabil, modelul dispune de un ecran OLED si un ecran tactil capacitiv, utilizat pentru PIN, meniul de navigare si informatii despre documentele stocate. Data Safe Pro are Interfata USB 3.0 SuperSpeed, care permite o rata de transfer de date de pana la 5 Gbit/s, memorie de 500 GB si nu are nevoie de drivere sau software pentru a fi instalat.

Prestigio Data Safe Pro are un sistem de salvare a datelor stocate cu un Master-key, care permite recuperarea informatiei chiar si in cazul deteriorarii sau uitarea PIN-ului dispozitivului. Este compatibil cu sisteme de operare ca Mac, Windows si Linux, dar si cu alte dispozitive cu port USB: media playere, televizoare etc.

Data Safe Pro este disponibil, incepand de astazi, la ASBIS Romania.

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Prestigio: www.prestigio.com.

Despre PRESTIGIO

Brandul Prestigio le ofera consumatorilor din peste 70 de tari combinatia intre eleganta, calitate si tehnologie avansata. Portofoliul sau cuprinde diverse colectii de navigatoare GPS, calculatoare, dispozitive de stocare mobile, eBook Readere, accesorii pentru produsele Apple si multe altele.

Prestigio promite sa asigure produse inovative si fiabile, astfel incat sa corespunda cererii in crestere pentru produse IT de larg consum.

Distribuitorul atestat pentru produsele Prestigio este compania ASBIS.

Despre ASBIS România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.

***