Ianuarie 21, 2020
Placa grafică AMD Radeon ™ RX 5600 XT este proiectată pentru experiența de ...
Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, ...
Ianuarie 13, 2020
Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, ...
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de ...
Decembrie 19, 2019
Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe ...
Decembrie 12, 2019
Bazat pe răspunsurile a peste 5000 de specialiști IT, raportul prezintă ...

Februarie 03, 2012

Canyon

Canyon lansează o nouă ediţie limitată: Stealth Series

Brandul de accesorii IT Canyon anunţă ediţia Canyon Stealth. Noua serie limitată se diferenţiază prin designul cool, iar puterea şi atitudinea colecţiei sunt date de culoarea neagră, cu detalii portocalii, a produselor.

Canyon lansează o nouă ediţie limitată: Stealth Series

Canyon Stealth include cinci modele de genţi pentru laptop, realizate dintr-un material rezistent şi impermeabil, astfel încât notebook-urile vor fi protejate de vremea de afară. Materialul din interiorul genţilor protejează laptopul, calculatorul portabil sau mini-notebook-ul de zgârieturi şi lovituri.

Cele patru modele de mouşi asigură mixul potrivit de confort, precizie şi funcţionalitate, toate încorporate în designul specific ediţiei. Atât mouşii wireless, cât şi cei cu fir, au un strat de cauciuc fin, care le măreşte durabilitatea şi rezistenţa.

Căştile Canyon Stealth Series au fost create astfel încât să garanteze acurateţe acustică, balans şi claritate sunetului, astfel încât melodiile din playlist să se distingă oricând, oriunde. Toate modelele sunt compacte şi uşoare, iar carcasa de cauciuc oferă protecţie şi confort utilizatorului.

Un alt produs din ediţia limitată Canyon Stealth îl reprezintă sistemul audio pentru birou, care are o reproducere audio clară, sunete înalte şi bass precise şi puternice.

Ediţia limitată Canyon Stealth va fi disponibilă în Romania, începând cu luna aprilie.

Despre CANYON

Canyon este un brand vesel şi dinamic care oferă o gamă largă de electronice şi periferice, accesibile şi uşor de folosit, unui public cât mai larg.

Gama de produse Canyon se bazează pe angajamentul de a oferi produse la modă, la preţuri competitive, fără a compromite calitatea acestora. Fondat în 2003, Canyon este unul dintre brandurile globale care a crescut cel mai repede în industria sa în Asia, EMEA si America de Sud.

Pentru mai multe informatii, accesati www.canyon-tech.com sau www.facebook.com/CanyonRomania.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.