Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, ...
Ianuarie 13, 2020
Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, ...
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de ...
Decembrie 19, 2019
Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe ...
Decembrie 12, 2019
Bazat pe răspunsurile a peste 5000 de specialiști IT, raportul prezintă ...
Decembrie 12, 2019
Răspuns ultra-rapid, super-fidelitate cu 60FPS și jocuri sportive cu până la ...
Canyon lanseaza o noua editie unica, Tattoo!

Ianuarie 08, 2013

CANYON, Tatoo, Schiffmacher

Canyon lanseaza o noua editie unica, Tattoo!

Bucuresti, 8 ianuarie 2013 – CANYON anunta inceperea colaborarii pentru o noua editie cu un reputat artist olandez, Henk Schiffmacher, specializat in tatuaje. Rezultatul : o noua gama de produse cu un design unic, inedit, creat de Maestrul insusi. Noua editie Tattoo va fi disponibila in magazine in aceasta primavara in regiunea EMEA, tarile CSI si America de Sud.

Designul acestei noi editii CANYON reflecta stilul unic si plin de culoare adus de acest artist.  Henk Schiffmacher  este un fenomen in lumea tatuajelor, printre clientii sai numarandu-se de-a lungul vremii, artisti faimosi precum Lady Gaga, Kurt Cobain, Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers si Pearl Jam. Este considerat unul dintre cei mai importanti artisti din domeniu cu o contributie importanta la dezvoltarea industriei tatuajului si a cresterii popularitatii lui in randul publicului larg.

Aceasta veche traditie nu mai este rezervata de foarte mult timp vedetelor rock si gastilor de motociclisti. Actori, muzicieni ,  prezentatori TV, dar si alte celebritati au adoptat aceasta moda. Tatuajul este vazut in prezent ca o forma de arta, infrumusetare, auto-exprimare pentru un numar din ce in ce mai mare de oameni, indiferent de gen, varsta, etnie sau nivel social.

“Suntem onorati si mandri de colaborarea cu Henk Schiffmacher” ,  a declarat Geert van Dijk,  Canyon VP Sale & Marketing . “Suntem foarte incantati de rezultatul final si aceasta colectie va fi, cu siguranta, unica si de succes.”

Noua editie va cuprinde casti, boxe USB, genti laptop, mousi, huse si standuri pentru iPad, toate acestea conform standardelor de calitate demonstrate de Canyon de-a lungul anilor,

Despre CANYON

Canyon este un brand vesel, tanar si dinamic, care isi doreste sa transforme stilul de viata intr-unul confortabil, oferind tuturor produse IT şi periferice pentru PC practice, usor de utilizat si accesibile ca pret. Gama noastra de produse este creata pentru a ne indeplini angajamentul in a oferi produse stilate la preturi competitive, fara a compromite calitatea. Fondat în 2003, CANYON este unul dintre brandurile internaţionale cu cea mai mare rata de crestere in regiunile Asia şi EMEA. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.canyon-tech.com sau pagina http://www.facebook.com/CanyonRomania

Despre Henk Schiffmacher