De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Mai 29, 2020
NEW Dell Latitude 9410 2-in-1 is now available
Mai 26, 2020
G915 TKL îmbină designul sofisticat cu tehnologia avansată rezultand o o ...
Mai 25, 2020
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Mai 25, 2020
Declaratie de presa - 25 Mai 2020
Mai 20, 2020
O gamă largă de opțiuni de gestionare a cibersecurității și de gestionare a ...
Mai 18, 2020
În primul trimestru al anului 2020, NVIDIA Partner Network (NPN) a aprobat ...
ASBIS Romania distribuie produse Microlab Electronics

Februarie 08, 2012

Microlab

ASBIS Romania distribuie produse Microlab Electronics

Incepand cu ianuarie 2012, ASBISc PLc Enterprises are drepturi exclusive de distributie pentru Microlab Electronics.

Incepand cu ianuarie 2012, ASBISc PLc Enterprises are drepturi exclusive de distributie pentru Microlab Electronics.

        CUMPARATI

ASBISc PLc Enterprises, unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA), a semnat un contract de distributie exclusiva la nivel mondial cu Microlab Electronics, unul dintre principalii producatori de sisteme acustice si periferice de calculator.

„Microlab Electronics reprezinta pentru noi un partener de incredere, care ofera consumatorilor produse de cea mai buna calitate. Portofoliul de produse distribuite de ASBIS este intr-un permanent proces de consolidare, tocmai din dorinta de a asigura o gama cat mai larga si utila de componente pentru calculator”, spune Monica Aluas, Director General ASBIS Romania.

Compania Microlab Electronics este cunoscuta pentru principalele sale linii de productie – sistemele 2.0, 2.1 si 5.1, cu un design clasic si o performanta mare. Produsele Microlab respecta standardele impuse de Uniunea Europeana si sunt disponibile in peste 50 de tari din intreaga lume, iar cele peste 35 de premii internationale acordate companiei certifica faptul ca produsele sunt de cea mai inalta calitate.

Contractul semnat de cele doua companii se extinde la nivelul urmatoarelor tari: Cehia, Slovacia, Romania, Croatia, Ungaria, Serbia, Slovenia si Irlanda, iar in Belarus si Bulgaria distribuie pe baza unui contract de non-exclusivitate.

Produsele Microlab Electronics vor fi disponibile la ASBIS incepand cu luna februarie.

***

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.

Despre Microlab Electronics

Fondata in 1998, Microlab Electronics a rezultat din colaborarea a doua companii: American International Microlab si Chinese Shenzhen Microlab Technology.

Compania Microlab Electronicsare in portofoliul sau sisteme acustice si periferice de calculator si pune accentul pe cercetarile stiintifice, de inovare si dezvoltare a sistemelor audio.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania