Decembrie 10, 2018
Mărește performanțele Centrelor de date cu Infortrend GSa 5000 All-Flash Array
Noiembrie 21, 2018
Soluția de stocare a datelor pentru Enterprise- apreciată pentru viziunea ...
Noiembrie 16, 2018
Intel găzduiește prima sa conferință de Inteligență Artificială (IA) în Beijing ...
Noiembrie 08, 2018
Render, design, mix, edit, compose, model, and play.
Noiembrie 04, 2018
Clienții sunt preocupați de propriile provocări, nu de ceea ce le propun ...
ASBIS are placerea sa anunte participarea la CloudFest 2018 ce are loc in Rust, Germania in perioada 10-16 Martie

Februarie 14, 2018

ASBIS, CLOUDFEST

CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se desfasoara in Rust, Germania!

Ce este CloudFest?

CloudFest 2018 este un eveniment extraordinar pentru profesionistii din domeniile cloud si hosting care vor avea ocazia sa asculte speakeri renumiti,sa participe la sesiuni de breakout si sa experimenteze o multime de oportunitati de a socializa in timpul numeroaselor petreceri care au loc în timpul festivalului.

Cum ne gasiti la CloudFest?

Credem ca este important sa ne intalnim, sa schimbam informatii despre afaceri, tehnologii, si sa gasim oportunitati de cooperare care sa ne ajute sa realizam ceea ce ne-am propus.

Ne vedem la booth#R21! Ne puteti transmite data si ora la care doriti sa ne ne intalnim, precum si numarul participantilor de la compania dumneavoastra la adresa vad@asbis.com

Cum ajungeti la CloudFest?

Pentru ca sunteti partener ASBIS, vrem sa aveti posibilitatea sa intalniti experti din industrie, si sa aflati despre ultimele tehnologii si oportunitati de afaceri. CloudFest este un festival de o saptamana care cuprinde prezentari ale liderilor din domeniile Cloud si Internet dar care se si adreseaza acestora in egala masura. Pe langa aceasta veti putea participa la sesiuni de socializare pe durata petrecerilor.

Cu biletele oferite de ASBIS, nu exista nici un motiv sa ratati CloudFest 2018 - cel mai mare festival de cloud si internet din lume!

Biletele includ:

• Acces la utimele tehnologii din cadrul expozitiei Cloud.FAIR

• Acces la toate prezentarile

• Catering pe parcursul intregului festival, inclusiv pranz, si pauze de cafea

• Participarea la evenimente premium de networking

Inregistrati-va acum  si veti primi biletul la CloudFest 2018 din partea ASBIS!

Ne vedem la CloudFest 2018! ASBIS booth #21