Septembrie 18, 2018
Alimentați sistemul cu tehnologii AMD premiate, adaptate pentru activitatile ...
August 29, 2018
COMUNICAT DE PRESĂ - 7 august, Limassol, Cipru.
August 13, 2018
Primul procesor desktop cu 32 nuclee. Cu 32 de nuclee si 64 fire de execuție ...
August 13, 2018
Intel este gata de a modela Viitorul Memoriilor și Stocării cu Optane + QLC
Iunie 25, 2018
Iunie 19, 2018
Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anunțat astăzi: EonStor GS 5000, ...
ALOG Technology au adoptat echipamente Storage de la Infortrend trecând cu succes peste cele mai mari evenimente de vânzări din China

Iunie 25, 2018

ALOG-Technology

Pe “618 (06/18)”, “Double 11 (11/11)” și “Double 12 (12/12)” ale fiecărui an, principalele companii de comerț online din China lansează promoții foarte agresive care generează miliarde de vânzări zilnic.

Acest volum enorm de tranzacții este o provocare și testează la maxim nu doar sistemele de plăți ale diverselor bănci din China, dar împing la limită și sistemele de logistică ale depozitelor de unde se fac livrările.

Ca principal furnizor de servicii de management pentru Tmall Supermarket din Grupul de companii Alibaba, ALOG Technology a fost nevoit să crească nivelul de lucru al operațiilor de livrare și eficiența sistemelor de management al depozitelor. După un număr de selecții al vendorilor, ALOG Technology a ales Infortrend și a adoptat multiple echipamente EonStor DS3016R ca subsisteme, pe care au funcționat cele mai critice baze de date, atât în centrele naționale cât și în cele regionale răspândite în 10 provincii chineze, incluzând Tianjin, Shanghai, Guangzhou, Shandong etc, suportând cu succes cerințele acestor masive evenimente de vânzări timp de 3 ani consecutiv, din 2015 până astăzi.

Soluția: EonStor DS 3016R

ALOG a decis în final să adopte EonStor DS 3016R ca platformă de storage de bază pentru depozitele lor. Pentru partea de livrări a ales să adopte multiple servere pentru a construi un cloud privat pentru o soluție de infrastructură deschisă de tip Infrastructura ca serviciu (Infrastructure as a service – IAAS), pentru a rula serviciile de bază de date suportând în același timp sisteme de logistică și livrare cu design propriu de tipul Sistem de Magament Depozit (Warehouse Management System - WMS), Sistem Management Ordere (Order Management System – OMS), Sistem de management al Transporturilor (Transportation Management System – TMS), Sistem Control Depozit (Warehouse Control System – WCS), și oferind un suport flexibil pentru viitoare subsisteme ale activității. Având conexiuni tip FC de 8Gb și switch-uri, datele sunt stocate în DS 3016R, în timp ce soluții hibride de SSD și HDD asigură performanțe ample și capacitatea de a realiza un management centralizat al datelor, ajutând ALOG să finalizeze cu succes Festivalul Shopping-ului Global în China timp de 3 ani consecutiv. O topologie detaliată a rețelei este afișată în imaginea de mai jos:

De ce DS 3016R:

1. Cel mai bun raport preț - performanță

Sub constrângeri bugetare, DS 3016R poate oferi mai mult de un million de IOPS (toate din cache), 450K IOPS și 6500 MB/s rată transfer testate. Prezentând performanțe superioare în timpul testărilor pentru baze de date, seria DS 3000 a păstrat performațe avansate și latență scăzută chiar și în timpul orelor de accesare maximă. Aceste performanțe au acoperit ușor cerințele serviciului de baze de date al platformei cloud construită intern de ALOG.

2. Disponibilitate avansată fără puncte unice de avarie

Toate componentele critice ale sistemului (controlere, alimentare, ventilație) prezintă un design redundant. Controlerele duale redundante și sistemul automat de eroare/recuperare au oferit servicii de livrare nonstop și suportul nonstop de update-uri firmware a permis o funcționare 7/24 a operațiilor bazei de date.

3. Protecția completă a datelor

Din proiectarea sistemului, datele din cache sunt salvate în oglindă între controlerele sistemului EonStor DS, pentru a oferi siguranța datelor chiar și în cazul căderilor de curent. Software-ul suportă facilități de replicare la distanță avansate pentru a efectua salvări redundante de date între sistemele EonStor DS și pentru a construi o structură de recuperare a datelor în caz de dezastru cu un cost excelent. Mai mult, sistemul inteligent de recuperare a drive-urilor (Intelligent Drive Recovery – IDR) poate recupera automat sectoarele avariate și extinde durata de viață a discurilor, prevenind astfel necesitatea reconstrucției sistemului RAID datorită căderii discurilor, afectând astfel usurința accesării constante a bazei de date.

4. Posibilitatea de extindere masivă a capacității de stocare

Produsele ar trebui să permită ample posibilități de extindere a capacităților de stocare pentru a preveni nevoi de creștere ulterioare. DS 3016R prezintă o astfel de capacitate, permițând extinderea până la 436 discuri (aproximativ 4 PB de stocare).