Daca aveti probleme cu vizualizarea acestui email faceti click aici

Noul Wyse 5070: cel mai versatil echipament Dell thin client

Echipamentele thin client de astăzi sunt de nerecunoscut față de cele de acum cinci ani. Sunt mai puternice, au o lățime de bandă mai mare și utilizează protocoale îmbunătățite, astfel încât să poată prelua orice sarcină pe care o implică un loc de muncă modern. Profitați de aceste beneficii!

Lansat în luna mai, Wyse 5070 este unul dintre cele mai versatile echipamente de tip thin client pe care Dell le-a realizat vreodată. Acesta este un dispozitiv configurabil pentru toți utilizatorii din întreaga companie, pentru a simplifica gestionarea. În plus, cu o grafică reală de 4K pe mai multe monitoare, memorie RAM DDR4 şi ultimul procesor Intel quad-core, acesta atinge un nivel de performanță superior tuturor echipamentelor thin client din categoria sa de preț.

În acest videoclip de 60 de secunde, Jeff McNaught – unul dintre inventatorii echipamentelor thin client Wyse - explică de ce modelul 5070 este singura platformă de care o companie are nevoie pentru a creşte productivitatea forței de muncă.

Pentru informatii suplimentare despre gama de produse Dell Wyse te rugam sa ne scrii la dell@asbis.ro.

Ați primit acest mesaj deoarece sunteți abonat la newsletter-ul ASBIS Romania.
Puteți să vă dezabonați oricând printr-un click pe UNSUBCRIBE.